Monica Gabor nu s-a putut abţine şi a făcut anunţul despre fiica ei, Irina:”Totul este filmat…“

Publicat: 10/11/2017 | 09:48

Monica Gabor are o relaţie destul de apropiată cu fiica ei, Irina, deşi se află la mii de kilometri depărtare. Cele două comunică foarte des şi îşi împărtăşesc toate momentele de care au parte în fiecare zi. Recent, fosta doamnă Columbeanu a făcut un anunţ pe reţelele de socializare.

Monica şi-a felicitat fiica, deoarece a luat premiul pentru “Cea mai urmărită vloggeriţă” şi se declară foarte mândră de ea şi îi urează succes în tot ceea ce îşi propune să facă.

Felicitări fetiţei noastre Irina Columbeanu pentru premiul “Cea mai urmărită vloggeriţă”. Congratulations to our talented daughter for receiving the award of the most followed Vlogger! Suntem foarte mândri de ea şi îi uram succes în tot ce îşi propune să facă. Canalul ei de YouTube este Irina’s Vlogs. Este un canal interesant, totul este filmat şi editat de ea”, a scris Monica Gabor pe pagina de Facebook.

Monica Gabor şi fiica ei au o relaţie foarte bună.
Monica Gabor şi fiica ei au o relaţie foarte bună.

Monica Gabor trăieşte departe de fiica ei, Irinuca, cele două se văd destul de rar.  Vedeta s-a trezit cu un dor imens de Irina. “Bună dimineaţa! Fetiţa mea s-a făcut mare!!!! Cu un ochi râd dar cu unul plâng… E sănătoasă, frumoasă şi inteligentă, dar mi-e dor deja de ea, de vremurile când era doar un bebeluş. Totuşi, mă bucur mult când văd cât de talentată şi binecuvântată este! Singură, fără ajutorul nimănui şi doar datorită ei are foarte mare succes oriunde postează şi îi reuşeşte mereu tot ce îşi propune. Te felicit draga mea fiică pentru succesul pe care îl ai fie în viaţă reală, fie in mediul virtual! Abonaţi-vă şi voi la canalele ei de YouTube: irina’s Vlogs si Irina Unicorns. Multe dintre videoclipuri sunt foarte amuzante. Eu le-am vizionat deja pe toate de “câteva” ori pentru că îmi mai alină dorul de ea şi pentru ca mă binedispun. Vă pupăm şi vă dorim şi noi vouă aceleaşi lucruri minunate pe care ni le doriţi şi voi nouă”, a scris Monica Gabor pe pagina sa de Facobook.

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020