Monica Tatoiu, mărturisiri înfiorătoare despre dramele trăite: „Pentru asta o să fiu criticată”. Pregăteşte lovitura anului 2018 în politică

Publicat: 25/12/2017 | 14:42

La aproape o săptămână de când a suferit un accident în timp ce se afla într-o vacanţă la schi, Monica Tatoiu a vorbit despre cele mai grele cumpene pe care le-a avut de înfruntat de-a lungul vieţii. Aflată într-un scaun cu rotile după operaţia de la şold, doamna de fier a României şi-a spus părerea despre diferenţa dintre creştini şi protestanţi. Mai mult, vedeta are planuri mari pentru Noul An.

Citeşte şi: Imaginea durerii. Monica Tatoiu, externată în cărucior. “Când îl cauţi pe Dumnezeu, El…”

În vârstă de 61 de ani, Monica Tatoiu a suferit în urmă cu aproape o săptămână un accident şi şi-a fracturat şoldul. Nenorocirea s-a petrecut pe o pârtie din Cervinia, Italia, unde se afla într-o vacanţă schi.

“(…). Era un semn de pârtie într-un tunel, m-am speriat rău şi am căzut (…). Am trăit experienţe extraordinare, îi mulţumesc Lui Dumneu pentru tot. În viaţă trebuie să înţelegem: nu dai, nu primeşti. (…). Trebuie să înţelegem că în relaţia cu Dumnezeu Tatăl e ca în relaţia copil-părinte. (…). D-asta protestanţii sunt mai bogaţi şi credincioşii, nu – pentru asta o să fiu criticată. Eu cred că omul, Fiul Domnului, Fiul ăsta încărcat de păcate are nişte responsabilităţi. (…). Întrebarea se pune aşa: eu mi-am făcut datoria, ce am făcut să merit asta. Fiecare trebuie să aibă ceea ce merită. (…).”, a mărturisit Monica Tatoiu în cadrul unei emisiuni.

În cadrul interviului, vedeta a rememorat două dintre cele mai grele cumpene din viaţa ei: faptul că nu putea să devină mamă şi când l- născut prin cezariană pe fiul ei, Victor.

“Până la 33 de ani, am trait printr-o grămadă de cumpene. Dar, după 33 de ani, cumpenele au fost mai mari, mai grele, dar m-au ajutat să întâlnesc oameni – că Dumnezeu e prin oameni – să întâlnesc oamenii care să mă ajute. Dumnezeu îţi dă puterea să te ajuţi, oamenii care se plâng merită să fie sclavi. (…). În 1994, când am născut prin cezariană şi am fost suficient de mândră să cred că pot să-l aduc pe lume când vreau eu – a fost un moment de cumpănă. În momentul ăla, Dumnezeu mi-a dat multă putere – 24 de ore mi s-a spus că copilul nu va trăi – m-am rugat la Dumnezeu şi am renunţat la unele lucruri, Victor era vânăt, era pe moarte, dar s-a făcut bine. (…). O altă cumpănă a fost aceea că nu puteam face copii. Iar oe 24 decembrie 1992, m-am rugat la Sfântul Iosif. În momentul în care te rogi la Dumnezeu şi îi dai ceva în schimb, atunci primeşti”, a mai povestit Monica Tatoiu.

Întrebată ce planuri, ce aşteptări are de la 2018, doamna de fier a României, a spus că intră în lumea politicienilor. Monica Tatoiu a dezvăluit şi data exactă în care va face acest pas important: 1 februarie 2018.

“România e la un moment de cumpănă.. de la 1 februarie 2018, Monica Tatoiu intră în politică (…). Citiţi istoria, suntem la mâna Estului sau Vestului – România e o ţară prea mare şi prea importantă (…)”, a declarat vedeta în cadrul aceleiaşi emisiuni.

Citește și...