Monica Tatoiu, mesaj tulburător după ce a ajuns pe masa de operaţie: „Rugaţi-vă pentru mine, chiar dacă poate nu o merit!”

Publicat: 20/12/2017 | 10:15
Monica Tatoiu, mesaj tulburător după ce a ajuns pe masa de operaţie: „Rugaţi-vă pentru mine, chiar dacă poate nu o merit!”

Momente de cumpănă pentru Monica Tatoiu! După ce a ajuns de urgenţă pe mâna medicilor, în urma unei căzături serioase, femeia de afaceri crede că a găsit un răspuns pentru ceea ce i s-a întâmplat. A postat pe Facebook un mesaj care i-a îngrijorat pe prietenii săi.

Anunţul făcut de Monica Tatoiu recent a îngrijorat multă lume! Ea şi-a fracturat şoldul şi a ajuns de urgenţă pe masa de operaţie. După acest incident dureros, femeia de afaceri a postat un mesaj îngrijorător. Monica Tatoiu crede că ceea ce i s-a întâmplat este din cauză că a păcătuit.

„Ştiu de ce am fost pedepsită! Nu m-am ţinut de cuvânt în faţa Tatălui când am promis fără TV şi m-am certat cu mama. Când chiar crezi în Dumnezeu, responsabilităţile tale sunt mai mari decât ale aceluia care nu înţelege. Lui i se iartă. Pentru că sunt iresponsabili. Noi cei ne închinăm Lui, trebuie să fim responsabili. Doar că sunt acum de debusolată. Rugaţi-vă pentru mine chiar dacă poate nu o merit. Mulţumesc”, a scris Monica Tatoiu pe pagina sa de Facebook.

 „Dumnezeu să vă ajute şi când puteţi să aprindeţi o lumânare la vii pentru Sfânta Treime. Ne ajută şi ne fereşte de ce-i rău”, „Multa sanatate Monica!..am o energie foarte buna,sunt cel mai pozitiv om de pe Pamant,si te asigur pe aceasta cale ca totul va fi BINE!..si inca ceva!nu,nu considera ca ai fost pedepsita pentru ceva,ci mai degraba considera ca ai fost atentionata!!!Problemele cu picioarele inseamna de cele mai multe ori ca „nu mergi bine…sau ca drumul pe care esti poate nu este bun”..etc…deci Atentie!!! si nu pedeapsa”, „ Rugati-va lui Dumnezeu sa va ierte,o va face si de data aceasta! Dumnezeu va iubeste cu adevarat,insa este important sa fim si noi loiali promisiunilor facute! Multa sanatate si binecuvantare din partea lui Dumnezeu!”, au fost doar câteva din mesajele primite de la fani.