Monica Tatoiu nu a mai suportat şi a chemat poliţia:,,Erau drogaţi…‘’

Publicat: 31/05/2017 | 09:35

Pentru că o petrecere organizată pe terasa blocului de vizavi de locuinţa ei părea că a scăpat de sub control, Monica Tatoiu a sunat la poliţie. Oamenii legii au constat mai multe abateri şi i-au amendat pe petrecăreţi, însă scandalul a continuat.

Nu vreţi să ştiti cum făceau geamurile. Ca un cutremur de 7 grade. Jumătate din ei cred că erau drogaţi. Fata pe care am cules-o de pe drum a luat Ecstasy.” a spus Monica Tatoiu.

De altfel, şi petrecerea de botez a Biancăi Drăguşanu a fost motiv de stres pentru Monica Tatoiu, care locuieşte în apropierea mai multor localuri de fiţe din Herăstrău.

Atenţie! Dacă petrecerea de păşeşte ora 10 în Herăstrău şi aud la mine, sun la poliţie, la secţia 2 de Poliţie. Deci, atenţie, atenţie cu zgomotul în Herăstrău. Nu există zile speciale. Nu, după ora 10 înăuntru, nu afară! Să vedeţi câte amenzi o să dau eu! Restaurantele astea de fiţe, pe lângă meniuri. Asta au mâncat şi ei la ţară, acolo unde au crescut. Aşa ne-a învăţat pe noi mama la ţară?„, spunea Monica Tatoiu cu o seară înainte de fericitul eveniment din viaţa Biancăi Drăguşanu.

 

Citește și...