Monica Tatoiu, scoasă din sărite de Constantin Enceanu! Ce i-a făcut artistul de muzică populară

Publicat: 05/06/2017 | 08:25
Monica Tatoiu, scoasă din sărite de Constantin Enceanu! Ce i-a făcut artistul de muzică populară

Monica Tatoiu a sărit la gâtul lui Constantin Enceanu, pe care l-a desfiinţat public. Deranjată de gestul interpretului de muzică populară, femeia de afaceri a luat foc imediat.

Un nou scandal a izbucnit în showbizul autohton! Monica Tatoiu a fost scoasă din sărite de Constantin Enceanu, care şi-a parcat maşina în faţa unei clinici, blocând strada, în opinia ei. Femeia de afaceri a făcut câteva poze, le-a postat pe Facebook şi şi-a manifestat public nemulţumirea.

”Domnul acesta,care printre alte canta dar nu cunoaste bine articolul 143 din codul rutier nu are nici o problema sa incalce legea. Pe o strada mai ingusta de 6 m nu ai voie sa opresti. Nu ai voie sa parchezi pe trotuar daca nu lasi 1 m pentru deplasarea pietonilor. Nu ai voie sa obstructionezi iesiririle din garaj. Nu ai voie sa intri pe o strada cu indicatorul „interzis cu exceptia riveranilor”. Cuvantul NU pentru „vedete” in Romania e facultativ. Pacat”, a scris Monica Tatoiu pe pagina personală de Facebook.

Constantin Enceanu i-a dat replică doamnei Tatoiu şi a ţinut să-i precizeze că se consideră a fi un om cu foarte mult bun simţ, care încearcă să nu-i deranjeze pe cei din jurul lui. Enceanu a adăugat faptul că nu se consideră ”vedetă”, aşa cum l-a catalogat femeia de afaceri.

“Nu vreau sa intru in polemica, sunt un om cu foarte mult bun simt si incerc sa nu deranjez pe nimeni niciodata! Sincer, nu inteleg deloc atitudinea unor anumite persoane, de ce ajung sa spuna asemenea absurditati pe o retea de socializare. Eu nu am facut decat sa imi duc sotia la o clinica de infrumusetare din Nordul Bucurestiului si am parcat masina pe strada timp de doua minute, perioada in care am urcat pana la receptie, sa vad de unde urma sa imi iau partenera de viata la plecare!!! Atat! Doua minute maxim, repet! Cand am coborat, am vazut ca mi se poza masina, dar nu am reactionat deloc, am zis ca asta e…sa faca omul ce o vrea! Insa, ma intreb, ar fi fost mai indicat sa imi las autoturismul in mijlocul strazii si sa blochez toata aleea sau a fost mai bine cum am procedat, am tras automobilul lateral, pe stanga, si s-a putut circula normal? In fine, nu vreau sa comentez mai mult pe marginea acestui subiect! E absurd! In plus, apropo de “vedete”, asa cum specifica doamna Tatoiu in comentariul de pe facebook, tin sa va spun ca nu ma consider vedeta, ci sunt un om obisnuit, ca oricare, doar ca ma bucur de aprecierea persoanelor consumatoare de muzica populara. Imi traiesc viata normal si ma bucur de lucrurile minunate care mi se intampla in familie”, a declarat Constantin Enceanu pentru wowbiz.ro.

Citește și...