Monica Tatoiu şi-a făcut testamentul! „I-am spus fiului meu: «Mă arzi şi mă duci în…»”

Publicat: 25/01/2018 | 12:17

Monica Tatoiu a apărut la TV după accidentul suferit la schi, în urma căruia a ajuns în scaun cu rotile. Monica Tatoiu a mărturisit că şi-a făcut deja testamentul, spunându-i fiului ei unde să o ducă după ce va muri.

„I-am spus fiului meu: «Mă arzi şi mă duci în Guadelupa, acolo unde e un paradis. Eu nu sunt cu înmormântări, pe mine să mă împrăştii»”, a mărturisit Monica Tatoiu la „Vorbeşte lumea”.

„Mai răruţ că-i mai drăguţ! Trebuie să vii la TV dacă vrei să comunici ceva. Eu vin ca formator. Şase luni am plecat, plus că a fost o problemă. Am fost la biserică. Ştii ce greu e pentru generaţia voastră să pupi icoanele când tu stai pe net şi… E foarte greu să faci legătura dintre Dumnezeu ăla din biblie şi… A fost o experienţă şi am vrut să-l fac să înţeleagă că Dumnezeu este energie, vibraţie şi poţi să interacţionezi cu el şi în secolul XXI, secolul tehnologiei. Dumnezeu a creat o lume frumoasă! În momentul în care călătoreşti faci o şcoală pe care nu ţi-o oferă nicio Universitate din lume. În Italia, am fost în satele de pescari care-şi păstrează autenticitatea. Am citit enorm de mult.

Schiez de 30 şi ceva de ani şi schiez bine. Puteam să-mi cumpăr vreo trei maşini de lux cu banii pe care i-am dat la ski. Am fost la ski în Elveţia. Am nimerit pe o pârtie de trei metri care era pentru maşini. Erau două maşini 51 A şi 51 B. În faţa mea a fost un tunel şi apoi s-a terminat zăpada. Mi-am fisurat… La 64 de ani, după ce intri la menopauză, femeile fac osteoporoză. La mine s-a vindecat după 5 săptămâni”, a mai spus Monica Tatoiu în aceeaşi emisiune.

Monica Tatoiu a suferit un accident la schi în urma căruia a fost operată la şold. Ea a fost operată de un medic celebru, care i-a “reparat” mâna şi Papei.

Citește și...