Motivele pentru care se ceartă Andra şi Cătălin Măruţă! Detalii picante din viaţa de cuplu: “Eu vreau să mă bag la somn şi el…“

Publicat: 22/01/2018 | 09:38

Andra şi Cătălin Măruţă sunt unul dintre cele mai solide şi apreciate cupluri din showbizul autohton. Deşi se înţeleg de minune, ca în orice cuplu există tensiuni şi momente în care ajung să nu fie de acord în unele privinţe, aşa cum se întâmplă şi în relaţia lor.

Vedeta a mărturisit că se mai ceartă cu soţul ei, însă din motive puerile, nicidecum semnificative, dar întotdeauna se termină cu o împăcare.

Nu există familie perfectă. Fiecare familie este diferită, funcţionează după regulile proprii, îşi rezolvă problemele, evoluează. Absolut toate cuplurile au şi momente de criză, iar a te certa e un lucru care poate rezolva multe, te descarci, spui ce frustrări ai.

Şi noi ne certăm, evident. Important este că fiecare moment tensionat se încheie cu iertare, că ne înţelegem punctele de vedere şi ne îmbrăţişăm.

Nu mai ştiu de ce ne-am mai certat, uneori e din cauza copiilor, eu aş vrea să ne pregătim mai repede de şcoală sau mă supăr că le-a dat o bomboană, alteori ne certăm pentru că aş vrea să mă bag la somn şi el nu stinge lumina pentru că citeşte sau se uită la televizor.

Lucruri care se întâmplă probabil în orice casă. dar niciodată nu sunt lucruri semnificative, pe cele importante picăm de acord, de obicei, a declarat pentru evz.ro, Andra.

 

Citește și...