Motivul pentru care Daniela Gyorfi refuză să se mărite cu George Tal: ”Nu este ușă de biserică”

Publicat: 11/04/2019 | 12:48

Artista, și George Tal, care îi este impresar, formează un cuplu din anul 2006. Cu toate că au și o fetiță împreună, Daniela este cea care refuză să se căsătorească, deși a avut câteva tentative în trecut.  

Daniela Gyorfi şi George Tal au încercat totuși de câteva ori să se căsătorească, dar nu au reuşit. Au fost şi câteva infidelităţi, motiv pentru care cei doi au decis să trăiască împreună aşa. Se iubesc, se respectă şi consideră că este suficient.

Nu a fost să fie. Ne-am programat o dată, nu a fost, am mai programat o dată, nu a fost… Nu a avut actele din Germania. Am luat o pauză. A mai venit o dată cu nişte inele. Mama mea s-a internat în spital. Nu ne mai căsătorim pentru că nu ne mai căsătorim. Este luat domnul George! Eu când mă enervez fac nişte crize… Suntem împreună de 13 ani„, a spus Daniela Gyorfi.

Dacă l-aş prinde în fapt… nicio femeie nu este proastă! George nu este ușă de biserică, fiind moldovean. Dacă te îndrăgosteşti de cineva cu adevărat nu are sens să stai cu mine nici pentru Maria, nici că mi-a murit mama, nici de milă, nici de silă, nici că suntem legaţi profesional. Nu trebuie să stea cu mine dacă nu mă iubeşte. Eu vorbesc în general. Nu ştii ce am păţit? Eram despărţiţi. L-am iertat cu totul. Îl iubesc, îl respect, are foarte multe calităţi. Are câteva chestii… Asta cu plecatul„, a mai spus Daniela Gyorfi în emisiunea Star Matinal.

Citește și...