Motivul real pentru care Mario Iorgulescu nu a mai fost transferat în Italia!

Autor:
Publicat: 21/09/2019 | 18:24
Motivul real pentru care Mario Iorgulescu nu a mai fost transferat în Italia!

Mario Iorgulescu se află încă internat în stare gravă în Spitalul Elias din Capitală. Fiul lui Gino Iorgulescu a provocat un accident tragic pe Șoseaua Chitilei se află în comă, iar medicii au fost nevoiți să îl conecteze la aparate, după ce organele au început să îi cedeze.

Mario Iorgulescu ar fi trebuit să fie transferat la o clinică din străinătate și transportat cu o aeronavă medicală. De fapt, adevărul despre eșecul transferului tânărului de 24 de ani constă în faptul că medicii au recunoscut că sunt nepregătiți pentru starea în care se află pacientul, susșine wowbiz.ro.

Sursele spus că aeronava medicală nu era dotată corespunzător efectuării acestui transfer în condiții de siguranță. De asemenea, aeronava medicală nu dispunea de aparatura necesare de care Mario Iorgulescu avea nevoie pentru ca starea lui să nu se înrăutățească în timpul zborului.

Când medicii de la Spitalul Elias din Capitală au verificat condițiile în care pacientul va fi deplasat, aceștia au refuzat predarea pacientului Mario Iorgulescu, motivând că viața lui Mario va fi pusă în pericol.