Mutare-bombă la Kanal D! Ilinca Vandici a fost înlocuită. Ce super-vedetă i-a luat locul

Publicat: 10/01/2019 | 08:36

Odată cu venirea noul an, Kanal D s-a pus pe schimbări și urmează o mutare- bombă. Ilinca Vandici a fost înlocuită de la emisiunea “Fan Arena”, pe care o modera împreună cu Vladimir Drăghia, iar cea care îi va lua locul este chiar Lili Sandu, fostă concurentă la Exatlon 2. Din cauza faptului că Ilinca a reînceput filmările pentru ”Bravo, ai stil!”, turcii s-au văzut nevoiți să caute pe altcineva, deoarece vedeta nu poate face față la ambele emisiuni.

Prin urmare, s-a căutat o nouă colegă pentru Vladimir Drăghia. Iar cea mai bună și mai la îndemână variantă a fost Lili Sandu. Vedeta cunoaște foarte bine show-ul Exatlon, deoarece a fost concurentă în Republica Dominicană, dar a avut posibilitatea să testeze reacția fanilor și din postura de coprezentatoare temporară a emisiunii „Fan Arena”, anul trecut.

A înlocuit-o temporar pe Ilinca Vandici, anul trecut

Vă întrebați de ce mă aflu eu aici? Prietena mea, Ilinca Vandici, lipsește motivat și m-a rugat să-i țin locul până săptămâna viitoare. Sper să mă descurc cât mai bine și să aveți răbdare cu mine, mai ales că mă aflu într-o postură inedită, de a comenta emisiunea la care am participat”, spunea, în urmă cu două luni, Lili Sandu.

Singura situație oarecum neplăcută pentru Lili este că va concura la audiență cu iubitul ei, fotomodelul Silviu Țolu, care s-a înscris la „Ferma”, emisiune difuzată de PRO TV. Un reality-show la care a participat și ea, într-unul din sezoanele trecute.

Începe Exatlon 3, din 12 ianuarie

„Exatlon”, cel mai asteptat si intens reality al momentului isi arunca din nou in lupta Faimosii si Razboinicii, odata cu inceperea celui de-al treilea sezon al show-ului! Din 12 ianuarie, de la ora 20:00, patru zile pe saptamana, de sambata pana marti, telespectatorii vor trai la maximum emotiile competitiei alaturi de noii concurenti, fie ca acestia vor fi in echipa albastra sau in cea rosie.

Sportivi care au adus numeroase medalii Romaniei sau pur si simplu pasionati de sport, in toate formele lui, vor face spectacol pe traseele din Republica Dominicana si se vor lasa descoperiti de milioanele de fani ai show-ului, atat in competitia cu rivalii din echipa adversa, dar si in momentul in care nu mai exista Faimosi si Razboinici, ci doar o singura echipa, luptand sub drapelul Romaniei. Spiritul de competitie va ajunge la un alt nivel, meciurile internationale, de aceasta data cu echipa Exatlon Ungaria, dar nu numai, anuntandu-se cu adevarat epice.