Mutare de maestru! Asa a castigat Gino Iorgulescu votul Stelei. I-a promis lui Gigi Becali ca il scapa de inchisoare?

Publicat: 14/11/2013 | 10:46
Mutare de maestru! Asa a castigat Gino Iorgulescu votul Stelei. I-a promis lui Gigi Becali ca il scapa de inchisoare?

Dat de majoritatea publicatiilor sportive castigator al alegerilor pentru sefia LPF, Gino Iorgulescu a realizat o mutare de veritabil maestru de sah.
 

Fostul patron al lui FC National si-a asigurat votul Stelei facand o promisiune interesanta patronului gruparii ros-albastre, Gigi Becali.

Gigi Becali este unul dintre detinutii de
Gigi Becali este unul dintre detinutii de „lux”

Anuntul a fost facut de Dumitru Dragomir, la Sport.ro. „Am o explicatie pentru votul Stelei, dar o sa spun totul dupa vot. Olaroiu este unul din cei care au intervenit, dar au mai fost si altii. I-au promis multe lucruri lui Gigi Becali, multe facilitati. Dar o sa va spun mai multe dupa vot. Nu pot sa zic ca imi pare rau, pentru ca Gigi Becali nu este iubit de ceilalti conducatori de cluburi, pe care i-a tot jignit de-a lungul anilor„, a spus Dumitru Dragomir, precizand ca, in ciuda „tradarii” steliste, este in continuare sigur pe castigarea alegerilor.

In 2013, Dragomir a plecat de la LPF
In 2013, Dragomir a plecat de la LPF

Potrivit surselor CANCAN.RO, favorul promis de Gino Iorgulescu lui Gigi Becali este lucrul pe care patronul Stelei il doreste cel mai mult: facilitarea eliberarii din inchisoare, realizabila daca tinem cont de intalnirea de aseara dintre Iorgulescu si Victor Ponta, intalnire surprinsa de paparazzii CANCAN.RO.

victor ponta

Afla aici TOTUL despre intalnirea de aseara, care a schimbat pentru totdeauna soarta fotbalului romanesc!

J.D.
 

Citește și...