Mutu este CERCETAT de politisti pentru o inselaciune de 15 milioane de euro! Declaratie BOMBA facuta de apropiatii sai

Publicat: 14/08/2014 | 11:43

Adrian Mutu a fost intr-o relatie stransa de prietenie cu Adrian Martian, patronul celor de la UTA. De doi ani, cei doi sunt insa intr-un adevarat razboi, iar totul are legatura cu fabrica de biodiesel pe care parintii lui Mutu o gestioneaza la Oradea.

Adi Mutu si mama sa, Rodica, sunt cercetati de politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor Bihor, fiind acuzati ca l-au inselat pe Adrian Martian cu 15 milioane de euro.

Ebihoreanul.ro scrie ca Mutu, impreuna cu mama sa, au reusit sa isi insuseasca echipamentul pe care patronul de la UTA l-a adus in Romania pentru a porni afacerea in cauza, in Parul Industrial Bors. Fara sa stie de gravitatea acestui demers, sotia lui Adrian Martian a falsificat in numele lui niste acte, iar contractul initial de inchiriere stabilit intre cele doua parti s-a transformat in unul care ii da lui Adi Mutu dreptul sa ii foloseasca proprietatea.

adrian mutu

“In baza contractului incheiat in Italia, Mutu ar fi trebuit sa-mi achite in rate cele 5,5 milioane euro, cat ar fi fost investitia pentru partea lui de instalatie. Dar n-a platit. Din contra, impreuna cu maica-sa, au momit-o cu bani pe tampita de nevasta-mea, care a falsificat in numele meu niste acte, transformand contractul initial intr-unul de inchiriere, ceea ce inseamna ca eu as fi dat fabrica, pentru 10 ani, firmei Ama Biodiesel. Mai pe scurt, Mutu nu imi mai plateste nimic si imi foloseste proprietatea, iar eu nu pot face nimic”, a spus Adrian Martian, care a reclamat inselaciunea la Parchetul Oradea.

adrian mutu

CITESTE SI
Imagine FABULOASA cu sotia lui Adi Mutu! Ce a facut Consuelo dupa ce a aflat ca Briliantul a inselat-o

Blonda lui Mutu are o slabiciune la fotbalisti! Vezi cu ce alt coleg al “briliantului” a fost cuplata!
 

Minte Adrian Martian?

adrian mutu

Apropiatii lui Mutu sunt de alta parere si spun ca utilajul despre care Adrian Martian spune ca a platit 15 milioane de euro ar fi costat de fapt doar 300.000 de euro. . “Mutu a platit 2 milioane euro pe utilajul ala. A fost corect cu un om care nu merita!”, au declarat surse din apropierea fotbalistului.

D.C.

Citește și...