N-ai fi banuit niciodata ca e atat de bogat! Am descoperit care este averea secreta a lui Codrin Stefanescu

Publicat: 24/01/2014 | 23:28

La 46 de ani, e celebru, carismatic si… celibatar! Singur dupa despartirea de ultima lui mare iubire, jurnalista Cristina Herea, Codrin Stefanescu mai are inca un mare atu ca sa devina cu adevarat un “magnet" pentru femei!

Putini stiu ca actualul secretar general adjunct al PSD are una dintre cele mai fabuloase averi dintre toti politicienii romani. Mai bine de 12 ani, Codrin a avut o relatie cu Luiza Tanase (care este si mama fetitei lui), alaturi de care a construit un… imperiu imobiliar!

Codrin Stefanescu este unul dintre cei mai bogati politicieni din Romania (sursa foto - Revista
Codrin Stefanescu este unul dintre cei mai bogati politicieni din Romania (sursa foto – Revista „Casa Mea”)

Chiar daca in ultima lui declaratie de avere figureaza ca proprietar al unui apartament si al unei case de vacanta, fostul deputat detine mult mai multe bunuri fie pe numele lui, fie pe numele fostei iubite. Surse din apropierea politicianului ne-au marturisit ca Stefanescu a achizitionat de-a lungul timpului proprietati care valoreaza milioane de euro!

Mama fetitei politicianului, Luiza Tanase, a cumparat in 2006 o cladire de birouri cu 360.000 de euro
Mama fetitei politicianului, Luiza Tanase, a cumparat in 2006 o cladire de birouri cu 360.000 de euro

Reporterii CANCAN.RO au aflat ca, in mai 2006, Luiza Tanase a cumparat un imobil de birouri intr-o zona ultracentrala a Capitalei contra sumei de 360.000 de euro. Imobilul situat in strada Louis Blank a fost intre timp inchiriat ca spatii de birouri catre diferite companii importante.

Casa in care azi functioneaza o galerie de arta a fost achizitionata, in 2003, de secretarul general adjunct al PSD contra sumei de 30.000 de dolari!
Casa in care azi functioneaza o galerie de arta a fost achizitionata, in 2003, de secretarul general adjunct al PSD contra sumei de 30.000 de dolari!

Un chilipir cu alte cuvinte, asa cum a fost si imobilul pe care actualul secretar general adjunct al PSD l-a cumparat in 2003 cu numai 30.000 de dolari. Azi, vila gazduieste o galerie de arta!

Din 2007, fostul deputat este proprietarul unui apartament intr-un bloc de pe Bulevardul Magheru
Din 2007, fostul deputat este proprietarul unui apartament intr-un bloc de pe Bulevardul Magheru

La patru ani distanta, politicianul a intrat si in posesia unui apartament dintr-un bloc aflat pe Bulevardul Magheru, pe care a platit 115.000 de euro.

„Perla coroanei” este un imobil de aproape 3 milioane de euro!

Putin peste 13.000 de euro a achitat in 2002 si Luiza Tanase pe un alt apartament de pe Splaiul Unirii.

Mama fetitei lui Codrin Stefanescu a dat si ea o
Mama fetitei lui Codrin Stefanescu a dat si ea o „lovitura imobiliara” in 2002 luand un apartament intr-o zona ultracentrala la un pret de nimic

O investitie extrem de profitabila, daca tinem cont ca, intre timp, preturile au “explodat” in zona respectiva.
_____________________________________________________
CITESTE SI

Codrin Stefanescu o sa se zgaraie pe ochi de ciuda! Uite cu cine se iubeste acum Cristina Herea!

VIDEO Codrin Stefanescu si-a transformat casa intr-un muzeu
_____________________________________________________

Achizitiile imobiliare in spatele carora s-a aflat politicianul PSD nu s-au oprit insa aici. In 2009, fostul parlamentar a scos din buzunar 140.000 de euro pentru un apartament situat pe Bulevardul Decebal.

In declaratia de avere a politicianuylui figureaza ca si
In declaratia de avere a politicianuylui figureaza ca si „casa de vacanta” o vila imensa din comuna Gradistea, lac Caldarusani

Mai inainte, in 2004, Luiza Tanase si Codrin Stefanescu mai cumparasera un teren de 70.000 de metri patrati pe Bulevardul Iuliu Maniu, dar si o casa de vacanta, pe malul Lacului Caldarusani, in comuna Gradistea si un alt apartament pe Bulevardul Libertatii.

In 2007, fostul parlamentar si-a mai trecut in
In 2007, fostul parlamentar si-a mai trecut in „cont” inca un apartament pe Bulevardul Libertatii

Proprietatile PSD-ului s-au inmultit de la an la an. El mai are un teren la Mogosoaia, care masoara peste 50.000 de metri patrati si care i-a intrat in posesie in 2005, un alt teren pe Bulevardul Timisoara pentru care Primaria Capoitalei i-a facut o oferta de… 5.000.000 de euro, dar si alte suprafete de pamant cumparate in zona Barbu Vacarescu-Petricani sau Prelungirea Ghencea de catre fosta iubita a politicianului, respectiv Luiza Tanase. Altfel, Codrin Stefanescu este unul dintre cei mai instariti politicieni, lucru care nu se reflecta insa si in declaratia de avere! De altfel, ea pare ca nu se reflecta in realitate nici macar in preturile platite de politician pentru cumpararea fiecarui imobil, unele dintre sumele care s-au invartit in jurul acestor tranzactii fiind mult reduse fata de preturile practicate cu adevarat pe piata.

Casa in care locuieste politicianul arata ca un adevarat muzeu
Casa in care locuieste politicianul arata ca un adevarat muzeu

2.890.000 de euro a platit in 2008 Codrin Stefanescu pentru casa-muzeu in care locuieste azi, imobil situat pe strada Eugen Iosif!

Adrian Nicolae

Citește și...