Nadia Comăneci, Camelia Potec şi Alina Dumitru au cuvântul: selecţii pentru gimnastică, înot şi judo la Stejarii Country Club!

Publicat: 30/01/2018 | 20:08
Nadia Comăneci, Camelia Potec şi Alina Dumitru au cuvântul: selecţii pentru gimnastică, înot şi judo la Stejarii Country Club!

Selecţii municipale pentru şcolile sociale de înot, gimnastică şi judo (Şcoala Socială de Înot Camelia Potec -  24 februarie, Şcoala Socială de Gimnastică Nadia Comăneci - 3 martie şi Şcoala Socială de Judo Alina Dumitru - 4 martie) vor avea loc la finalul lunii februarie şi începutul lui martie, la Stejarii Country Club, cu scopul de a promova şi susţine iniţierea copiilor în sport.

Cei care vor fi selecţionaţi vor beneficia de antrenamente gratuite cu antrenori profesionişti, de arii excelente pentru desfăşurarea activităţii sportive şi de echipamente specifice. Cursurile vor avea loc de 2-3 ori pe săptămână (luni-vineri), în intervalul orar 13:00-15:00.

„Am ajuns la cel de-al patrulea an consecutiv în care organizăm aceste cursuri, motiv de bucurie pentru noi observând dorinţa celor mici de a practica un sport regulat şi încrederea pe care o au în noi. Până acum, peste 600 de copii au beneficiat de arii excelente pentru desfăşurarea antrenamentelor şi de echipamente specifice. Ei au fost fericiţi pentru că au avut şansa de a cunoaşte sportivi de renume, iar unii dintre ei continuă activitatea sportivă regulată şi după finalizarea şcolii”, a declarat Cosmin Hodor, director operaţional Stejarii Country Club.

Selecţia Municipală pentru Şcoala de Înot Camelia Potec – 24 februarie

Selecţia Municipală pentru Şcoala de Înot Camelia Potec este adresată copiilor cu vârsta cuprinsă între 7 şi 8 ani. Evenimentul are ca scop selectarea a 60 de copii, care vor beneficia de cursuri gratuite cu antrenori profesionişti, la Stejarii Country Club, în perioada martie – decembrie 2018.

Selecţia se va desfăşura în prezenţa campioanei olimpice Camelia Potec.

Înscrierile se fac la adresa de e-mail inot@stejariicountryclub.ro până marţi, 20 februarie 2018, în limita a 120 de persoane.

Selecţia Municipală pentru Şcoala de Gimnastică Nadia Comăneci – 3 martie

Selecţia Municipală pentru Şcoala de Gimnastică Nadia Comăneci este adresată copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 şi 7 ani. Evenimentul are ca scop selectarea a 50 de copii, care vor beneficia de cursuri gratuite cu Laura Cristache, campioană mondială la gimnastică aerobică, la Stejarii Country Club, în perioada martie 2018 – februarie 2019.

Selecţia se va desfăşura în prezenţa marii campioane Nadia Comăneci şi a campioanei olimpice Sandra Izbaşa.

Înscrierile se fac la adresa de e-mail gimnastica@stejariicountryclub.ro, până marţi, 27 februarie, în limita a 100 de persoane.

Selecţia Municipală pentru Şcoala de Judo Alina Dumitru – 4 martie

Selecţia Municipală pentru Şcoala de Judo Alina Dumitru este adresată copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 şi 8 ani. Evenimentul are ca scop selectarea a 32 de copii, care vor beneficia de cursuri gratuite cu antrenori profesionisti, la Stejarii Country Club, în perioada martie 2018 – februarie 2019.

Selecţia se va desfăşura în prezenţa campioanei olimpice Alina Dumitru.

Înscrierile se fac la adresa de e-mail judo@stejariicountryclub.ro, până marţi, 27 februarie, în limita a 60 de persoane.

Pentru înscrieri, părinţii trebuie să trimită la adresele de email mai sus menţionate următoarele informaţii: numele şi prenumele copilului, data naşterii, domiciliul, numele, prenumele, telefonul şi emailul părintelui / reprezentantului legal, adeverinţa medicală conform căreia copilul are voie să facă efort şi formularul de înscriere completat. Acest formular este disponibil online pe site-ul www.stejariicountryclub.ro la sectiunea CSR sau tiparit, la recepţia Stejarii Country Club.  

Citește și...