Nelson Mondialu a pierdut o avere la pacanele! „M-a luat cu lesin cand mi-am dat seama”

Publicat: 03/02/2013 | 21:48
Nelson Mondialu a pierdut o avere la pacanele! „M-a luat cu lesin cand mi-am dat seama”

Femeile frumoase, banii gramada si jocurile de noorc. Astea sunt marile vicii ale celui mai simpatic interlop din Ardeal.

Si, ca orice vicios, si Nelson Mondialu s-a „ars” de mai multe ori din aceasta cauza. Ultima data, weekend-ul trecut, cand a pierdut la pacanele nu mai putin de 75.000 de lei (750 de milioane de lei vechi)!

Nelson

„Vineri, inainte sa ma duc in club, am oprit la pacanele si in juma de ora am pierdut 380 de milioane, m-a luat cu lesin cand mi-am dat seama. A doua seara, la fel, am pierdut 170 de milioane vechi tot asa, repede. Apoi alti 200 de milioane. Am jucat de fiecare data pe miza maxima, am vrut sa ma duc apoi la Protectia Consumatorului, ca nu au vrut sa-mi dea nicio mana, nimic. Dar m-am lasat, gata, fara sa ma blestem, pe cuvintul meu de barbat, nu mai joc decat la ruleta de acum inainte!”, ne-a spus Nelson.

Cea mai suparata a fost, ca de fiecare data, sotia lui Nelson, Liana. „A fost suparata, dar ii trece, ca asta e pierdere mica fata de acum 5-6 ani, cand am pierdut la cazinou doua apartamente in 6 luni”, ne-a mai spus interlopul.

Catalina David