Neoficial, averea i-a fost evaluată la 1 miliard € înainte să moară! Mama şi cele 5 văduve ale miliardarului din Galaţi au declanşat ”Jihad-ul” pentru moştenire… şi-au deschis 400 de procese! Nici măcar averile lui Patriciu sau Adamescu nu au stârnit un asemenea război! Fost prieten cu Sorin Ovidiu Vântu, bogătaşul a fost considerat unul dintre cei mai nemiloşi afacerişti de după Revoluţie

Publicat: 06/12/2017 | 00:00

Cătălin Chelu este unul dintre cei mai fantomatici miliardari de la noi, adevărata dimensiune a averii sale fiind cunoscută abia după ce a murit. Ar fi strâns peste un miliard de euro în acţiuni la societăţi, fonduri de investiţii, fabrici şi uzine, vile, maşini, bijuterii şi multe altele, dar a avut şi o viaţă demnă de o telenovelă. Din această cauză, lupta pentru avere a moştenitorilor nu s-a mai pomenit nici la ”case mai mari” - precum Patriciu ori Dan Adamescu - pentru că niciunul din cei doi afacerişti decedaţi nu a avut cinci femei care să-i dăruiască nu mai puţin de zece urmaşi, aşa cum s-a întâmplat cu Cătălin Chelu! (VEZI ŞI: Si-a semnat condamnarea la moarte! Gestul uluitor facut de Catalin Chelu inainte de a-i exploda inima!)

Lupta acerbă s-a dezlănţuit de ceva timp între custodele averii – mama afaceristului, Dorina Rîmar – şi concubinele lui Chelu, mai ales cu una dintre ele în mod special, basarabeanca Ala Procopenco, potrivit informaţiilor obţinute de CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România.

Aproape toţi urmaşii lui Cătălin Chelu, prin cele cinci văduve ale acestuia, pentru că majoritatea copiilor sunt minori, au început un război infernal: aproape 250 de procese au fost deschise din primăvara lui 2015, timp de un an! Nu numai că litigiile nu s-au încheiat, ba chiar s-au înmulţit, ajungând spre sfârşitul lui 2017 la impresionanta cifră de 400 de procese! Cele cinci femei cu care miliardarul avea copii au format alianţe, apoi le-au rupt şi au continuat războiul pe cont propriu, şi-au făcut plângeri penale unele împotriva celorlalte şi au ajuns, într-un final, să se urască.

(CITEŞTE PE CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România: Ce se întâmplă cu averea milionarului care a făcut 10 copii cu cinci femei diferite! VEZI cine sunt moştenitorii!)

Basarabeanca Ala Procopenco şi copiii ei sunt pretendenţi foarte serioşi la averea miliardarului
Basarabeanca Ala Procopenco şi copiii ei sunt pretendenţi foarte serioşi la averea miliardarului

Lista moştenitorilor lui Cătălin Chelu

Afaceristul Cătălin Chelu a fost căsătorit o singură dată, cu Corina, iar alături de ea şi-a făcut şi debutul în afaceri, înfiinţând, la începutul anilor ‘90 compania de cablu Cony Sat, în oraşul natal, Galaţi. După divorţ, el a jurat să nu se mai recăsătorească şi s-a ţinut de cuvânt, dar a mai avut cinci concubine care i-au dăruit 10 copii: şase băieţi şi patru fete. Pe toţi, i-a recunoscut în timpul vieţii, fără excepţie, iar opt dintre ei au şi fost botezaţi după prenumele său! Aceasta este lista moştenitorilor lui Cătălin Chelu, alcătuită cronologic.

(VEZI ŞI: Şi-au deschis 250 de procese pentru avere. E război între mama şi cele cinci văduve ale unui miliardar român!)

Cati Simion, o tânără din Măcin, i l-a dăruit pe Cătălin Constantin (20 ani). De altfel, acesta este singurul major dintre copiii miliardarului, el preluând deja frâiele mai multor firme ale tatălui său;

– În urma relaţiei cu Gina Lungu, afaceristul a devenit tatăl Cătălinei-Elena (18 ani);

– Basarabeanca Ala Procopenco i-a născut şi ea doi fii şi o fiică: Cătălin-Ilie (10 ani), Ala-Amandina (9 ani) şi Cătălin-Petru-Cezar (8 ani);

– Cu Veronica Paraschiv îi are pe Cătălin-Cosmin (6 ani), Cătălin-Darius (5 ani) şi Cătălin-Nikita (4 ani);

– Din relaţia cu Natalia Suceanu au rezultat două fetiţe: Cătălina Irena (4 ani) şi Eva Karina (3 ani).

Apropiat al lui Sorin Ovidiu Vântu, Cătălin Chelu a fost considerat unul dintre cei mai nemiloşi oameni de afaceri de după Revoluţie, care nu ezita să preia, uneori la limita legii, fabrici pe care ulterior le falimenta, lăsând sute sau chiar mii de oameni pe drumuri. (I.D.)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...