Neymar a fost audiat peste 5 ore în procesul în care este acuzat de viol. Ce a declarat fotbalistul la plecare din secția de poliție

Publicat: 14/06/2019 | 10:43

Fotbalistul brazilian Neymar a fost astăzi audiat în Sao Paolo timp de mai bine de cinci ore, în procesul în care este acuzat de viol. Spotivul de 27 de ani a fost dat pe mâna autorităților de fotomodelul Najila Trindade, care are 26 de ani.

Neymar a fost audiat peste 5 ore în procesul în care este acuzat de viol

După cele peste cinci ore petrecute la secţia de poliţie din Sao Paolo, Neymar, aflat în cârje după accidentarea suferită în timpul meciului amical Brazilia – Qatar 2-0, a stat puţin de vorbă şi cu jurnaliştii, arătându-se destul de relaxat în ceea ce priveşte verdictul cazului: “Vreau să mulţumesc oamenilor care m-au susţinut şi mi-au transmis mesaje. Sunt calm, adevărul va ieşi la iveală mai devreme sau mai târziu. Vreau doar ca această poveste să se termine cât mai rapid posibil”.

Potrivit TV Globo, fotbalistul brazilian s-a apărat în faţa anchetatorilor, spunând că relaţia sexuală cu Najila Trindade a fost una acceptată de femeie, iar ea a fost cea care a cerut să fie pălmuită. Deși legislația braziliană interzice divulgarea numelui sau a fotografiilor presupusei victime până la stabilirea adevărului, Neymar a fost primul care a încălcat-o, publicând pe contul său de Instagram mesajele de pe chat dintre el și presupusa victimă, incluzând aici li imaginile cu tentă erotică evidentă primite de la aceasta. Acestea pot fi găsite în galeria foto a articolului, unde sunt și mai multe fotografii cu focoasa blondină care a realizat pictoriale în care a pozat complet goală.

Atacantul campioanei Franţei, PSG, a fost acuzat de viol, o agresiune sexuală care, potrivit victimei, s-a întâmplat într-o cameră a unui hotel din Paris în data de 15 mai. Neymar, pentru a se apăra, a postat pe contul lui de socializare, sâmbătă, 1 iunie, un filmuleţ în care a povestit ceea ce s-a întâmplat şi a arătat şi toată discuţia pe care a avut-o cu femeia. În cadrul conversaţiei au apărut şi poze trimise de această, imagini în care tânăra era în poziţii indecente şi dezbrăcată.

Citește și...