Nicio mama nu ar face asa ceva! Afla ce s-a intamplat cu fetita pe care Marijuana a adus-o pe lume acum doua luni!

Publicat: 30/12/2013 | 00:00

Coplesita de neajunsurile materiale, Marijuana, alias Dana Coteanu, a recurs la un gest disperat. Ea a renuntat la bebelusul pe care l-a adus pe lume acum doua luni. Fetita a fost data in grija fratelui mai mare al Marijuanei.

In urma cu aproximativ doua luni, Marijuana a nascut la Maternitatea Bucur o fetita perfect sanatoasa. Faptul ca micuta nu a avut nicio problema la venirea pe lume a fost un adevarat miracol, avand in vedere ca in trecut mama ei a fost dependenta de droguri.

Desi tatal Marijuanei a incercat s-o convinga sa nu se marite si sa nu faca niciun copil cu Sebastian, fosta cantareata de hip-hop a nesocotit sfaturile parintelui sau.

Ion Coteanu regreta ca s-a recasatorit si nu mai vrea sa se implice in relatii de lunga durata
Ion Coteanu regreta ca s-a recasatorit si nu mai vrea sa se implice in relatii de lunga durata

Considerentele pentru care Ion Coteanu s-a opus ca fiica ei sa-l faca din nou bunic au fost, in primul rand, financiare. Cum Marijuana nu are nici casa, nici loc de munca, iar singurul care munceste pe unde apuca este iubitul ei, Ion Coteanu a socotit ca un alt copil ar fi greu de intretinut.

Daca ar reusi sa faca din nou bani din muzica, Marijuana ar putea sa-si salveze si casnicia, compromisa din cauza problemelor financiare
Daca ar reusi sa faca din nou bani din muzica, Marijuana ar putea sa-si salveze si casnicia, compromisa din cauza problemelor financiare

Chiar daca fiica lui s-a incapatanat sa devina din nou mama, acum a ajuns la vorbele tatalui sau. Dupa nasterea bebelusului, Marijuana s-a mutat in apartamentul tatalui sau, acesta fiind internat in spital in urma unui infarct.

Locuinta acestuia a fost un adapost bun pentru proaspata mamica si fetita de doua luni, in acelasi apartament locuind si cealalata fiica a Marijuanei, Alessia, in varsta de 8 ani. La scurt timp, insa, Marijuana s-a simtit depasita de ce inseamna cresterea unui bebelus.

Banii castigati de iubitul ei s-au dovedit insuficienti pentru a-i asigura copilei toate cele necesare, de la scutece si biberoane pana la lapte praf.

Desi cea de-a doua fetita a Marijuanei are deja aproape opt luni, ea nu a fost crestinata
Desi cea de-a doua fetita a Marijuanei are deja aproape opt luni, ea nu a fost crestinata

Situatia critica in care se afla a impins-o pe Marijuana la un gest extrem. Ea si-a dat bebelusul spre crestere fratelui sau mai mare, Sandu. Acesta stie ce responsabilitati implica cresterea unui copil, el avand un baiat de 16 ani si o fata de 14 ani. Sandu este, de altfel, cel care, de fiecara data, i-a ajutat cu bani pe tatal si pe sora lui, el avand o mica afacere cu gablonturi.

“Stiu ca e la Sandu fetita, dar sa i-o dea lui ta-su, ca el a facut-o. Luni ma externez din spital , dar o sa mai vin la controale o data la cateva zile. Dana sta acum la mine cu Alessia, fata cealalta. Cand ma duc acasa, daca-l gasesc si pe ala acolo (n.r. Sebastian, sotul Marijuanei), il dau afara. Stiu sigur ca in perioada in care am fost eu in spital, a stat acolo, mi-a povestitAlessia”, ne-a spus Ion Coteanu de pe patul de spital.

Claudia Voicu

Citește și...