Niciodata nu l-ai vazut asa! Crin Antonescu este de nerecunoscut atunci cand nu-l vede nimeni!

Publicat: 27/12/2014 | 00:14

Fost presedinte PNL a fost filmat de paparazzii Cancan.ro plimbandu-se, vreme de ora, prin ninsoare, fara oprire si fara nicio destinatie precisa. Ce a decis sa faca la final este incredibil!

Fostul lider al Partidului Natiuonal Liberal, Crin Antonescu a disparut pentru o perioada din atentia publica, iar activitatea lui in cadrul partidului a fost una foarte slaba. In luna mai a acestui an el si-a dat demisia de la sefia PNL-ului, iar de-atunci a devenit foarte scump la vedere.

Crin Antonescu

Cea mai recenta prezenta a avut-o in momentul in care s-a votat pentru noua sefie a partidului, iar acesta si-a aratat sustinerea pentru Ludovic Orban, care nu a castigat insa.

Chiar daca a trecut prin momente tensionate din cauza ruperii aliantei USL, Antonescu a avut tot timpul sprijinul sotiei sale, europarlamentarul Adina Valean. Relatia lor, una mai mult decat discreta, s-a oficializat in 2009, la scurt timp dupa ce fostul presedinte PNL a implinit 50 de ani.

S-a plimbat singur, prin zapada

Cu tot sprijinul ei, se pare ca, totusi, Antonescu are nevoie de momentele lui de singuratate pentru a se remonta dupa experientele politice din ultima vreme.

Paparazzii Cancan.ro l-au surprins de unul singur, plecand de acasa, din zona Parcului Herastrau, pe jos, in timp ce afara ningea marunt.

Antonescu pleaca de-acasa, intr-un maraton, la pas
Antonescu pleaca de-acasa, intr-un maraton, la pas

Vizibil abatut, politicianul s-a imbracat cu o geaca groasa si a iesit intr-un maraton, la pas, sa-si limpezeasca gandurile pe o vreme rece, sperand ca nu-l va recunoaste nimeni.

Antonescu a dat un ocol d eparc de unul singur

Asa s-a si intamplat, Antonescu nu a fost deranjat de niciun curios pe drum, si a mers fara sa se opreasca, cu mainile in buzunar, gandindu-se doar la ale lui, de parca ar fi facut o detoxifiere politica.

Antonescu se uita sa nu fie recunoscut de cineva
Antonescu se uita sa nu fie recunoscut de cineva

Fostul lider PNL a inconjurat Parcul Herastrau, in aproximativ o ora de plimbare, timp in care nu s-a oprit absolut deloc. Foarte determinat, ai fi putut jura ca avea o destinatie aleasa, insa nu s-a intamplat asa.

Antonescu se uita nedumerit la telefon
Antonescu se uita nedumerit la telefon

Dupa ce si-a terminat itinerariul s-a intros acasa ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

(M.A.)
 

Citește și...