Nicolae Guţă se pregăteşte să devină din nou tată. Cum a fost surprinsă soţia lui, Cristina

Publicat: 08/11/2017 | 09:21

Soţia lui “Regelui Manelelor” pare că a cedat insistenţelor acestuia de a-i dărui un moştenitor. Şi, ca orice viitoare mama grijulie, Cristina a fost surprinsă recent la o clinică medicală, unde avea o programare la un medic ginecolog.

Deşi e tată a 11 copii, oficial, Nicolae Guţă vrea un moştenitor şi cu frumoasa lui soţie. Şi, se pare că în urma discuţiilor pe care le-au purtat ca o adevărată familie, cunoscutul manelist a convins-o pe Cristina să îi dăruiască un copil. Iar lucrurile sunt pe cale să devină realitate cât mai repede, pentru că soţia artistului a fost surprinsă de curând la o clinică de specialitate, unde avea o programare, conform unor surse.

Când a ajuns acolo, Cristina era singură, îmbrăcată în jenşi negri, la care şi-a sortat geaca şi pantofii, iar părul îl avea prins într-o coadă, au mai spus aceleaşi surse. În cabinetul specialistului în ginecologie a stat aproape o jumătate de oră în care şi-a găsit răspunsurile la unele din întrebări. Ulterior, ea a plătit consultaţia şi şi-a făcut o nouă programare peste câteva zile.

Gestul soţiei lui Nicolae Guţă e surprinzător, pentru că i-a mărturisit în secret unei prietene că nu vrea să-i facă niciun copil artistului. Totuşi, ceva s-a schimbat şi nu este exclus ca în curând să fie făcut anunţul cel mare.

Citește și...