Nicolae Guță și Armin Nicoară, în mijlocul invitaților la o nuntă în Potcoava unde nu s-a ținut cont de nicio măsură împotriva noului coronavirus. S-au dat amenzi de 125.000 de lei

Publicat: 20/07/2020 | 13:30

Nicolae Guță și Armin Nicoară au încins atmosfera la o nuntă care a avut loc în orașul Potcoava. Polițiștii au aflat că în cadrul fericitului eveniment nu se ține cont de nicio măsură împotriva noului coronavirus și au intervenit imediat. Oamenii legii au aplicat amenzi în valoare totală de 125.000 de lei.

Citește și: Specialiștii au făcut anunțul: au descoperit un alt simptom al COVID-19

Nicolae Guță și Armin Nicoară, show la o nuntă în Potcoava unde au fost ignorate regulile pentru noua realitate

Lux, opulență și daruri foarte scumpe – acestea au fost ingredientele principale în ziua nunții Claudiei, o tânără de etnie romă care a îmbrăcat ieri rochia albă de mireasă! Una spectaculoasă, după cum puteți vedea în galeria foto a articolului, dar și în clipul de mai jos. Mireasa este prietenă cu Armin Nicoară, astfel că talentatul saxofonist a fost printre primii care a aflat despre fericitul eveniment. Iar ieri, el a susținut un spectacol la înălțime… Și la figurat, dar și la propriu, pentru că, după cum se observă în imaginile filmate, el s-a urcat pe o masă la care stăteau invitații și a cântat la saxofon.

Unul dintre nuntași a făcut un live pe Facebook în care apare prestația lui Armin Nicoară. La un moment dat, cineva atrage atenția tuturor la microfon și a spus: “Vă rugăm frumos să nu mai faceți live, închideți telefoanele”.

Nu rata: EXCLUSIV. Au pierdut bani cu nemiluita din cauza pandemiei de coronavirus! Armin Nicoară și iubita, declarații din izolare: “Este foarte greu pentru noi”

☺☺☺

Publicată de Fernii Maf pe Duminică, 19 iulie 2020

Descoperă și: Nicolae Guță a făcut show la petrecerea de tăiere a moțului fiului său! Toți au rămas cu gura căscată când au văzut cum s-a îmbrăcat manelistul

Nicolae Guță i-a îndemnat pe nuntași la distanțare socială

Înainte să primească mai multe dedicații pe mulți bani, Nicolae Guță i-a rugat pe nuntașii strânși în jurul lui să păstreze distanțarea socială, așa cum recomandă medicii din lumea întreagă, dar și celelalte autorități în plină criză epidemiologică.

“Mergem și mai încolo ca să fie bine”, a spus Nicolae Guță în timpul show-ului susținut pentru invitații fericiților miri.

Din păcate însă, petrecăreții nu au ascultat îndemnul celebrului manelist, iar oamenii legii nu i-au iertat. 10 dintre aceștia au plătit scump pentru iresposabilitatea lor – cinci au primit amenzi în valoare de 15.000 de lei fiecare, iar restul au fost sancționațicontravențional cu câte 10.000 de lei fiecare.

“În seara zilei de 19 iulie, pe raza oraşului Potcoava, poliţiştii au intervenit la o nuntă organizată cu un număr de aproximativ 80 de persoane, cinci persoane fiind sancţionate contravenţional, cu amendă, în valoare de 15.000 de lei fiecare şi alte cinci persoane care au fost sancționate contravențional, cu amendă, în valoare de 10.000 de lei fiecare, pentru participarea la activităţi în spaţiu închis pentru care au fost instituite interdicţii”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Nicolae Guță , parte 2

Publicată de Fernii Maf pe Duminică, 19 iulie 2020

Află și: Răzvan Simion, făcut praf de un scriitor celebru: “Se gudura pe lângă Nicolae Guță. Aleasa inimii trebuia abordată pe la…”