Nicolae Guţă şi Cristina au căzut la pace! Cum s-au împăcat după ce s-au înşelat reciproc

Publicat: 01/10/2017 | 14:51

Nicolae Guţă şi Cristina au lăsat deoparte neînţelegerile şi s-au împăcat. Manelistul a recunoscut că a înşelat-o pe Cristina cu o moldoveancă, el fiind la rândul său înşelat de soţia lui.

Nicolae Guţă şi Cristina au discutat pe seama neînţelegerilor dintre ei, potrivit apropiaţilor cuplului, şi au convenit să rămână împreună, dar stabilind reguli stricte. „Au discutat şi au stabilit să nu aibă secrete unul faţă de celălalt. Vor fi mai tot timpul împreună în viitor, au dezvăluit apropiaţii cuplului.

Nicolae Guţă şi soţia lui, Cristina, au o relaţie tumultoasă, cu numeroase despărţiri şi împăcări. Manelistul a înşelat-o pe soţia sa cu o moldoveancă pe nume Nina, iar Cristina a avut şi ea o aventură. „A fost când eu eram cu moldoveanca. Nu ştiu dacă a fost o răzbunare. Până la urma urmei este normal, cu siguranţă a fost influenţată de pozele care au apărut în presă. A căutat într-un fel sau altul să răspundă. Eu îl înţeleg pe băiatul respectiv că a venit din Anglia, că e indignat, supărat, nu vreau să intru în polemică sau controverse. Cristina când vrea ceva cu adevărat n-o ţine nici Interpol-ul. Lucrurile între noi deocamdată sunt bune, sunt rezervat. Niciodată nu poţi să te baţi cu pumnul în piept. Viaţa e ca o scară. Şi eu o iubesc şi îmi doresc 100 de copii cu ea. Sentimentele mele nu s-au schimbat deloc pentru ea. Deocamdată, mulţumesc lui Dumnezeu sunt bine, sunt sănătos. Am slăbit pentru că aşa am vrut eu. Bag la ceai verde, câte 7-8 plicuri dacă nu şi dracii îi scoate din mine, a declarat, de curând, Nicolae Guţă.

 

Citește și...