Nicole Cherry este croită să scape de kilogramele care o deranjează, aşa că a trecut la fapte. Adolescenta a intrat la dietă şi are o strategie bine pusă la punct. Cântăreaţa este foarte dedicată meseriei sale, iar pentru acest lucru uneori face destul de multe sacrificii, inclusive se abţine de la unele mâncăruri, că silueta subţire nu se menţine aşa uşor, iar Nicole ştie cel mai bine acest lucru, aşa cum declara chiar ea pentru revista Spy.

Însă, deşi a postat în ultima vreme pe contul ei de Instagram tot mai multe fotografii de la sală, în această dimineaţă le-a arătat tuturor abdomenul atunci când i s-a ridicat bluza, dar semnele perseverenţei la antrenamente se lasă momentan aşteptate. Ce-i drept, este şi extrem de ocupată atât cu concertele, cât şi cu febra pregătirilor pentru BAC, aşa cum a declarat chiar ea în emisiune: "Merge foarte bine cu şcoala! Dar nu vreau să vorbesc despre BAC deoarece mă stresez de acum. O să îl dau, o să fie foarte bine. Fac meditaţii, o să învăţ mai încolo, acum merg mult la concerte".

Citeste despre:nicole cherry, nicole cherry zi nastere, nicole cherry petrecere majorat, nicole cherry poze majorat, nicole cherry iubit, nicole cherry melodii, nicole cherry dieta


Share On Facebook