Nimeni n-a ştiut cum arată „palatul” milionarului, însă acum are acces toată lumea. Cât te costă să dormi în patul lui Sorin Ovidiu Vîntu din strada Paris!

Publicat: 24/04/2017 | 00:00

Luxul în care a trăit Sorin Ovidiu Vîntu este, acum, accesibil oricui. Este nevoie de rezervare şi de 200 de euro pe noapte. CANCAN.RO vă prezintă ce trebuie să faceţi pentru a vă odihni în imobilul în care a făcut-o şi celebrul om de afaceri (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor).

Sorin Ovidiu Vîntu a locuit, timp de mai mulţi ani, într-o vilă de lux din Centrul Capitalei. A părăsit, însă, impunătorul imobil de pe Strada Paris în 2012 şi s-a stabilit în Otopeni, unde deţine un domeniu impresionant. Probabil a dorit, să scape, de agitaţia din Bucureşti.

Au existat zvonuri conform cărora imobilul din buricul Capitalei i-ar aparţine, motiv pentru care l-ar fi şi scos la închiriat pentru a face rost de bani. Lucru negat, însă, de omul de afaceri. „N-aveam cum să închiriez casa, pentru că nu a fost niciodată în proprietatea mea. În anii în care am locuit acolo am plătit chirie, lucrurile sunt simple”, declara SOV, pentru CANCAN.RO, în octombrie 2015 (vezi detalii).

După ce Vîntu s-a retras la Otopeni, în casa de pe Strada Paris a locuit fiica omului de afaceri. După un timp, aceasta a decis să rezilieze contractul astfel că, în prezent, vila îşi aşteaptă un nou chiriaş. Luxul în care s-a răsfăţat milionarul este, acum, accesibil oricui. Este nevoie doar de rezervare. Şi, bineînţeles, de “caşcaval”. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă preţurile în schimbul căreia cetăţenii români şi nu numai pot dormi, chiar şi pentru o noapte, acolo unde a făcut-o şi Vîntu.

Vila este situată pe Strada Paris nr. 34 şi pune la dispoziţia celor care vor să o închirieze camere cu aer condiţionat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Toate unităţile dispun de baie privată cu cadă, uscătoare de păr, bideu şi articole de toaletă gratuite. Practic, tot “tacâmul”! Proprietatea are o bucătărie comună, sală de fitness, iar internetul şi parcarea privată sunt gratuite. Cei care doresc pot juca inclusiv tenis de masă. În plus, Muzeul Grigore Antipa şi Parcul Herăstrău se află la 700 de metri, respectiv 1.2 kilometri de vila unde a locuit, în trecut, Sorin Ovidiu Vîntu.

Închirierea unei camere la parter costă 909 lei pe noapte, în timp ce o suită cu două dormitoare, cu balcon, 1.136 lei. Plata se efectuează la proprietatea din Strada Paris şi nu se solicită niciun avans. Toate facilităţile prezentate mai sus sunt incluse în preţul de închiriere. În concluzie, cine doreşte să doarmă în palatul unde SOV şi-a făcut veacul timp de mai mulţi ani, trebuie să scoată din buzunar cel puţin 200 de euro pe noapte (SOV trăieşte într-o căsuţă din pădure! Are două camere, iar lebedele înoată pe lacul de lângă casă).

Citește și...