Noi declaraţii în cazul care a şocat România! Doctoriţa agresată şi umilită de soţul ei, şeful DGA Călăraşi: „M-a bătut cu cureaua peste sâni”

Publicat: 10/10/2017 | 17:53

După ce a depus plângeri la DNA şi poliţie, Cristina Ciobanu a făcut noi dezvăluiri la TV despre coşmarul pe care l-a trăit alături de comisarul-şef de la DGA Călăraşi. Doctoriţa a spus că a fost bătută, sechestrată, umilită şi şantajată. Iar la un moment dat, Niculae Ciobanu a obligat-o să facă avort.

Cristina Ciobanu, soţia comisarului-şef de la DGA Călăraşi, a fost căsătorită cu bărbatul-călău timp de doi ani de zile. Ea se află la a treia căsătorie şi a declarat că a rămas alături de el, pentru că l-a iubit enorm.

Un comportament agresiv, cu abuzuri duse la extreme. Mă bătea în cap, mă bătea cu pumnii în cap, în sân. Au fost multe bătăi cu abandonuri. Am fost bătută şi abandonată în păduri, în aeroporturi. (…). Mă lăsa bătută în casă, mă filma, mă monitoriza. (…). Tatăl lui m-a bătut şi el, nu am chemat de ruşine poliţia. (…). M-a bătut cu cureaua peste sâni într-o dimineaţă. (…). Am stat trei luni cu mâna în ghips. Mă constrângea, m-a obligat să fac avort. Îmi spunea că eu sunt un sclav. (…). Mă înregistra uneori”, a declarat Cristina Ciobanu în cadrul unei emisiuni TV.

În prezent, el are o altă relaţie. Cristina Ciobanu a mărturisit că certurile şi bătăile, umilinţele începeau de la bani şi de la cele două fiice. Medicul a mai declarat că se teme pentru viaţa ei.

„Erau discuţii pe tema banilor, a fiicelor sale, avea un comportament urât şi faţă de fiicele lui. (…). Tatăl ei o privea goală, zâmbea în timp ce ea se apleca. (…). Chiar în vara aceasta m-a ameninţat cu moartea şi chiar mi-e teamă că nu se va mai putea abţine. (…). Pe 20 august am avut o discuţie şi am stabilit să divorţăm, mă folosea pentru bani.”, a mai spus Cristina Ciobanu în cadrul aceluiaşi interviu.

Contactat de o echipă de jurnalişti, Niculae Ciobanu, comisarul-şef de la DGA Călăraşi, a negat toate acuzaţiile aduse de soţia lui.

„Să se liniştească şi să îşi vadă de copii” e mesajul trimis de şeful DGA Călăraşi pentru femeia care i-a fost soţie timp de doi ani.

Cristina Ciobanu are doi copii dintr-un alt mariaj: o fată de 17 ani şi un băiat de 13 ani, care e bolnav de diabet.