Noi detalii şocante despre crima de la metrou! Ce au văzut anchetatorii pe camerele de supraveghere

Publicat: 13/12/2017 | 11:16

Crima de la metrou a îngrozit România. O tânără de 25 de ani a fost împinsă în faţa trenului de o femeie care se pare că nu este la prima tentativă. Victima era pe marginea peronului, când femeia s-a strecurat în spatele ei. Iniţial s-a crezut că este vorba despre o sinucidere sau un accident.

Poliţiştii au reţinut suspecta la câteva ore după ce au văzut imaginile de pe camerele de supraveghere. Tânăra a fost pândită de femeie într-un moment în care nu era atentă, butonând telefonul mobil, a fost împinsă şi a căzut pe şine în momentul în care trenul ieşea din tunel.

Ea ar fi reuşit să se ridice, dar femeia ar fi împins-o cu piciorul şi a căzut, fiind lovită de tren.

Pe pagina de Facebook a Poliţiei Capitalei, a apărut un mesaj de felicitare pentru echipa Brigăzii de Poliţie Transport Public Bucureşti, care a ajutat la identificarea femeii care ar fi săvârşit crima de la metrou.

„Felicităm echipa Brigăzii de Poliţie Transport Public Bucureşti, pentru profesionalismul de care au dat dovadă, depistând principala suspectă în cazul omorului de la staţia de metrou Dristor 1. Ei sunt, astăzi, #EroiiZilei”, s-a anunţat pe pagina de Facebook a Poliţiei Capitalei.

Citește și...