Scandalul în care a fost implicat preotul-cântăreţ Cristian Pomohaci pare să se fi adâncit foarte mult, pentru că un nou martor a povestit detalii şocante despre interacţiunea sa cu omul bisericii.

Mai exact, în cadrul emisiunii „Acces Direct“, un tânăr de 28 de ani pe nume Andrei, originar din Sibiu, a dat detalii şocante despre avansurile pe care i le-ar fi făcut Cristian Pomohaci. De asemenea, el a avut curajul necesar să spună totul în direct, dar şi să îşi arate chipul.

„Am 28 de ani şi sunt din Sibiu. Am vrut să văd cu ochii mei, d-aia am acceptat. Da, nu e normal să oferi un inel unui bărbat. (...). Chiar şi maică-mea m-a certat, pentru că şi ea îl iubeşte, mi-a spus că de ce mă bag eu. Da, am dovezi, dar o să le dau mai târziu“, a mărturisit Andrei.

„Cred că părintele îşi dorea să facă dragoste cu mine. Ar fi vrut să aibă mai mult cu mine, dar a văzut că n-am acceptat. Vorbea pe Messenger cu el, pe cameră şi eu trecând întâmplător pe acolo, m-a observat şi a spus: «Cine e băiatul brunet?», adică către mine: «Că e drăguţ, că îi place, că vrea numărul meu.». Şi într-un final i-am dat numărul şi din seara aceea vorbim. Adică, am vorbit până acum o lună. Cam o lună şi ceva am vorbit. Mai multe şi lucruri intime. Că vrea să mă cunoască mai bine. Să facem dragoste“, a mai adăugat Andrei.

 

Citeste despre:cristian pomohaci, scandal, tanar, nou martor, scandal cu preot, inel, ce cadou i-a facut pomohaci, acces direct


Share On Facebook