Noi imagini cu eleva și profesorul care se sărutau în clasă: ”Ea era întinsă pe catedră, cu picioarele în sus şi el era peste ea”

Publicat: 31/05/2018 | 19:48

Scenele amoroase dintre profesorul de limba engleză și eleva lui din Sighetul Marmației au șocat o ţară întreagă. Imaginile în care bărbatul o sărută pasional pe eleva de 15 ani, chiar sub privirile colegilor ei, au revoltat lumea. Scenele interzise dintre profesor şi elevă nu s-au oprit însă aici. Acum au apărut imagini noi. (Promotiile zilei la monitoare)

Bărbatul de 34 de ani, cadru didactic la un liceu din Sighetul Marmaţiei, se pare că a ademenit-o pe copilă şi-n alte zile. Tot în timpul orelor de curs, tot în faţa colegilor.

”Această relaţie a fost ascunsă de mai multe zile. Cam de o lună de zile. Am văzut şi poze cu ea, în ipostaze în care ea era întinsă pe catedră, cu picioarele în sus şi el era peste ea. Chiar el a spus că nu s-a putut abţine şi că nu-i prima dată. Punea pe copii să pună banci la uşă ca să nu vadă vreun profesor.”, a mărturisit o persoană care cunoaște foarte bine situația. (CITEȘTE ȘI: PROFESORUL FILMAT ÎN TIMP CE SĂRUTA PASIONAL O ELEVĂ ÎN FAȚA CLASEI A DEMISIONAT)

Profesorul și eleva lui, în ipostaze tandre

Scenele se petreceau și în afara școlii

Scenele interzise, se pare că se petreceau şi-n afara școlii. Prietena elevei de 15 ani, o fată de 18 ani, a dezvăluit mai multe detalii despre presupusa idilă dintre profesor şi eleva de clasa a 9-a. (VEZI ȘI: UN NOU SCANDAL SEXUAL ÎNTR-O ȘCOALĂ DE LA NOI! UN PROFESOR ESTE ACUZAT CĂ ÎȘI PIPĂIE ELEVELE ȘI CĂ LE PUNE ÎNTREBĂRI OBSCENE!)

„I-au văzut alte persoane, au văzut-o pe fată cu el în maşină şi se spune că, chiar când mama lui nu era acasă o ducea la el acasă, la apartament. El a fost profesorul meu, era vulcanic, puţin agresiv în limbaj. El ar trebui să fie consultat de un medic specialist neapărat. Acum s-a descoperit, dar are loc de mai multă vreme. Am auzit de la alţii, n-am fost martoră. Ea e în clasa a noua, el îi preda la clasă, aşa a cunoscut-o. Ea învaţă extrem de bine la toate materiile.Ea avea doar 9 şi 10 la engleză. Scenele se petreceau în clasă, punea copii să stea la uşă să nu îi vadă directoarea sau vreun profesor. Probabil i-a plăcut de ea şi pasiunea era prea mare. Ea a vrut, i s-a părut un lucru normal. El se mai dădea la alte fete şi a aşteptat să îi răspundă cineva la avansuri.” a mai completat persoana care i-a fost elevă profesorului.

A fost demarată o anchetă

Profesorul de engleză din Sighetu Marmației filmat în timp ce săruta și pipăia o elevă în fața clasei a demisionat. Bărbatul nu va mai profesa. El a avut o discuție cu conducerea liceului, în care și-a recunoscut fapta. De altfel s-a demarat o anchetă. (Oferta speciala playstation)

Citește și...