Noi imagini din camera unde au fost ținute Alexandra și Luiza de Gheorghe Dincă. Ce bilețel au găsit anchetatorii pe jos: „Doresc să..”

Publicat: 14/11/2019 | 10:48

Au apărut noi imagini din casa lui Gheorghe Dincă, acolo unde Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu au fost ţinute. În haosul şi mizeria din acea cameră, anchetatorii au găsit un bilet, în care bărbatul scrisese un anunţ… matrimonial.

Gheorghe Dincă avea rătăcit prin casă o hârtie, în care anunţa că îşi căuta parteneră de viaţă. „Doresc să cunosc o persoană de sex feminin, serioasă şi fără obligaţii, să locuiască cu mine şi să ne mutăm la munte. Sunt pensionat de curând şi doresc să-mi petrec restul vieţii lângă o doamnă gospodină. Deţin autoturism şi mi-ar plăcea să călătorim prin ţară. Locuiesc la casă, în Caracal„, este mesajul scris pe bilet de Gheorghe Dincă.

Proasta gestionare a cazului a stârnit revoltă publică și a dus la demisia sau demiterea ministrului Afacerilor Interne, Nicolae Moga, inspectorului general al Poliției Române, Ioan Buda, prefectului județului Olt, Petre Neacșu și a altor oficiali.

Gheorghe Dincă, depistat cu o boală gravă. Ce măsuri au luat medicii

”Monstrul din Caracal” s-a aflat și se află sub supraveghere permanentă, fiind și monitorizart medical. Lui Dincă i s-a administrat și tratament medicamentos, medicii ajungând la concluzia că acesta… suferă de depresie. Dar ceea ce este cu atât mai interesant abia acum urmează. Gheorghe Dincă a devenit depresiv… după ce a fost încarcerat.

În ultimele luni, în mass-media au apărut informații conform cărora Gheorghe Dincă are stări de anxietate, căderi nervoase și… momente în care plânge. Criminalul a cerut și o Biblie, la un moment dat, iar cei din jurul său spun că a început să vorbească, tot timpul, despre Dumnezeu.

Un doctor în psihologie a făcut portretul psihologic lui Gheorghe Dincă. Florian Gheorghe a spus că acesta ar fi acționat doar în casă sau în apropiere de casă, nu mai departe.

”Personalitatea acestui individ e foarte complicată. S-au strâns atât de multe date, multe contradictorii, marea problemă e să poți face o corespondență între realitatea psihologică a acestui caz cu o realitate juridică și să poți încadra toate trăsăturile lui de personalitate într-o terminologie juridică din care să rezulte gradul de vinovăție, modul în care a operat, motivele care l-au împins, dacă a lucrat singur sau cu alții … dacă e doar un pion”, a declarat doctorul Florian Gheorghe.

Citește și...