Noi informații în cazul polițistului din Pitești, care și-ar fi omorât băiatul și apoi s-a sinucis. Ce s-a întâmplat în urmă cu câteva luni la muncă

Publicat: 03/11/2018 | 16:37

S-au aflat noi detalii cutremurătoare în cazul polițistului din Pitești care și-a ucis propriul copil și, ulterior, și-a pus capăt zileleor. Surse din cadrul anchetatorilor susțin că bărbatul, care lucra la Crimă Organizată, a fost testat psihologic în ianuarie şi declarat apt.

Citește și: Cutremurător! Polițistul care și-a împușcat copilul, apoi s-a sinucis, este fiul unui lider PNL din Argeș

Noi informații în cazul polițistului din Pitești, care și-ar fi omorât băiatul și apoi s-a sinucis

Oficiali din cadrul anchetatorilor au declarat că polițistul găsit mort în casă, alături de copilul său, fusese testat psihologic în ianuarie, iar la final, el a fost declarat apt.

Conform acelorași surse, Marius Frânţescu, care avea 29 de ani, era divorț, termenul la care urma să se pronunţe despărţirea fiind săptămâna viitoare. El și fosta parteneră, în vârstă de 29 de ani și ea, aveau împreună un băiat. Micuțul avea 3 ani și 7 luni. Alina a dus sâmbătă dimineață copilul la locuința fostului soț, după care bărbatul nu a mai răspuns la telefon, astfel că femeia a alertat serviciile de intervenție.

Citește și: El este polițistul din Pitești care și-ar fi împușcat copilul de 3 ani, iar apoi s-ar fi sinucis

Poliţistul la Crimă Organizată și copilul au fost găsiți morți în apartament, prima ipoteză a anchetatorilor fiind că bărbatul și-a împușcat copilul, apoi s-a sinucis.