Noul prinţişor din Dorobanţi este fiul unui cunoscut om de afaceri, al cărui business în salubritate a intrat în colaps. Bozo, în depresie cumplită: Petrişor de la Vâlcea (18 ani) i-a dat şah mat! A apărut în oraş cu un Mercedes de un sfert de milion € şi…

Publicat: 20/09/2017 | 00:00

Simpaticul Bozo, fiul Rovanei Plumb, şefa Ministerului Fondurilor Europene, a fost făcut şah-mat! Un nou crai, care anul acesta a împlinit 18 ani, a apărut pe Dorobanţi şi i-a provocat lui Bozo o depresie cumplită. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă toate detaliile. (VEZI ŞI: VIDEO EXCLUSIV. Fiul doamnei ministru şi-a făcut ”talentul” la o narghilea pe plajă… Descurcăreţul Bozo a lăsat-o pe Roxana de la Buzău pentru Miruna de la Focşani!)

Petru Florescu, noul crai de Dorobanţi, şi-a făcut apariţia la NUBA Cafe în stil mare: cu un Mercedes S65, al cărui preţ de pornire este 250.000 de euro! Potrivit surselor noastre DAS (Departamentul Anchete Speciale), categoria A, Bozo a intrat în depresie şi nici nu mai vrea să iasă din casă de când a aflat că un puşti de la Vâlcea, de doar 18 ani, a apărut cu o maşină mai ceva ca a lui.

Mercedes-ul lui Bozo e un S63, tot negru, ca şi al lui Petru Florescu, însă ceva mai slab dotat. Mercedes-ul lui Petrişor Florescu este nou-nouţ, are zero kilometri, iar cei 630 de cai putere şi motorul de 6.000 centimetri cubi îl fac o adevărată bestie. Şi consumul foarte mare de combustibil demonstrează că juniorul Florescu nu face economie când e vorba de bolizi: 25 de litri la suta de kilometri! „De când a apărut Petrişor, Bozo nu mai iese nici la cafenea… I-a ascuns Petrişor pe toţi în casă!”, ne-a declarat un prieten al lui Bozo. (CITEŞTE ŞI: Fiul putred de bogat al unuia dintre cei mai cunoscuţi politicieni s-a distrat tare de tot. Şi-a băgat Mercedes-ul de 250.000 de euro în mare)

Petru Florescu este fiul afaceristului Teodor Florescu, proprietarul firmei de salubritate Urban S.A. Bucureşti. Cu toate că firma pe care tatăl său o deţine este în insolvenţă, Florescu jr. se respectă atunci când iese în oraş. Pe lângă Mercedes-ul său ultradotat, Petru Florescu atrage atenţia prin hainele şi accesoriile de firmă. La mână poartă un Hublot, marcă elveţiană de lux, are ochelari Cartier şi tenişi Christian Louboutin, alte brand-uri de lux.

Superbul Mercedes S65 AMG al lui Petrişor, care l-a băgat în depresie pe Bozo
Superbul Mercedes S65 AMG al lui Petrişor, care l-a băgat în depresie pe Bozo

În vârstă de 18 ani, pe care i-a împlinit în luna ianuarie a acestui an, Petru Florescu este un talentat pilot, el participând anul trecut în Formula 4 britanică. Anul acesta a concurat în EuroFormula Open. În cursa de la Estoril, „Petrişor” a obţinut un onorabil loc 6, el urcând chiar şi pe podium, fiind pe locul 3 într-un clasament paralel al debutanţilor. (NU RATA, AICI: Bozo are ”strategia lui de PR”! Cum şi-a spălat păcatele faţă de actuala după ce a scos-o la cină pe fosta)

Tatăl lui Petrişor, arestat pentru evaziune

Tatăl lui Petru Florescu, Teodor Gabriel Florescu, a fost reţinut la începutul anului trecut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, el fiind acuzat de evaziune fiscală. Prejudiciul estimat de anchetatori era de un milion de lei, însă, în iulie 2015, Teodor Florescu era acuzat, alături de partenerul său din firma Urban, Ion Bălăceanu, de o evaziune mult mai mare, de 23 de milioane de euro! „Ţeapa” uriaşă pe care milionarul ar fi dat-o statului a fost posibilă, potrivit anchetatorilor, prin înregistrarea unor operaţiuni comerciale fictive, directe sau interpuse, cu alte 20 de societăţi comerciale, prin acest mecanism firma Urban reuşind să se sustragă de la plata taxelor şi impozitelor către bugetul de stat. În acest dosar cu un prejudiciu uriaş, Teodor Florescu a şi fost arestat preventiv în 2015, el fiind eliberat după două luni de detenţie.

Urban SA Bucureşti, firmă deţinută în proporţie de circa 60% de Teodor Gabriel Florescu, este în insolvenţă, dar aşa cum vedeţi în imaginile pe care CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vi le oferă în exclusivitate, Petrişor nu este deloc deranjat de acest lucru, seniorul Florescu părând că nu are deloc arici de buzunar când vine vorba de fiul său. (VEZI ŞI: EXCLUSIV. ”Regele anvelopelor”, BÂNTUIT de ”blestemul milioanelor de euro”… Ce a păţit e de domeniul paranormalului!)

Revenim mâine cu o poveste senzaţională despre Teodor Florescu, tatăl lui Petrişor.

Citește și...