Nu a mai ajuns in etapa urmatoare! El este aviatorul de la „Romanii au Talent” care s-a stins din viata!

Publicat: 27/03/2015 | 20:54
Nu a mai ajuns in etapa urmatoare! El este aviatorul de la „Romanii au Talent” care s-a stins din viata!

Un batran de 78 de ani a urcat pe scena de la Romanii au Talent si a reusit sa ii impresioneze pe cei patru membri ai juriului, de la care a obtinut cate un DA. Din pacate, Dunca Ioan nu a mai ajuns in etapa urmatoare pentru ca s-a stins din viata.

Momente emotionante in aceasta seara la Romanii au Talent. Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis au fost impresionati de un batran de 78 de ani, fost aviator, care, pe langa faptul ca a cantat si a facut glume pe scena, el a facut si flori, starnind ropote de aplauze. Dunca Ioan a reusit sa obtina patru de Da din partea juriului, urmand sa se pregateasca temeinic pentru etapa urmatoare.

romanii au talent

Insa, nu a mai apucat sa isi vada visul cu ochii, pentru ca batranetea si bolile si-au spus cuvantul, iar concurentul s-a stins din viata acasa, in sanul familiei. „Nimeni nu stie ca am venit la emisiune. Sunt singur, am facut ce am simtit”, le-a spus batranul membrilor juriului, inainte de a parasi scena la bratul lui Pavel Bartos.

 

CITESTE SI:

Va amintiti de Tutu, primul castigator de la Romanii au Talent? Vezi cum arata acum si ce decizie a luat privind viitorul sau

 

Claudia Balan

Citește și...