Nu avea silicoanele de acum, dar nu se sfia sa se dezbrace in fata camerei. Loredana Chivu cam recunoaste ca a facut videochat

Publicat: 30/10/2013 | 17:58

Loredana Chivu ascunde multe detalii cu privire la trecutul ei, insa un lucru pare ca a iesit la iveala, din greseala, chiar din gura ei.

Intr-o inregistrare telefonica in care Loredana Chivu vorbeste cu Marius Televijan, asistenta pacatoasa pare ca recunoaste fara niciun fel de jena ca nu este nici prima nici ultima cand s-a dezbracat in fata unei camere de filmat si a facut videochat.

Loredana Chivu

Ca si cum ar fi incercat sa se justifice, blonda sustine ca toate fetele fac acest lucru mai devreme sau mai tarziu. Sau poate ca Loredana se bazeaza pe anumite detalii, doar de ea stiute.

Loredana Chivu

loredana chivu

“Nu e nicio rusine. Toate femeile au facut videochat”, se confeseaza tanara lui Marius Televijan, deranjata se pare ca au aparut aceste detalii din trecutul ei. Blonda ar fi “imbratisat” aceasta meserie in urma cu cativa ani, cand nu era la fel de atragatoare ca acum.

Loredana Chivu

In urma cu cativa ani, Loredana avea marimea A la cupa de sutien
In urma cu cativa ani, Loredana avea marimea A la cupa de sutien

Desi la vremea respectiva nu avea sani siliconati, nici injectii cu acid hialuronic in buze, gene false sau extensii de par, acest lucru nu o impiedica sa isi dezgoleasca corpul in fata unei camere de filmat si sa interactioneze cu diversi barbati pe site-urile specifice.

loredana chivu

Conform unor surse apropiate tinerei, aceasta a renuntat la ideea de a mai practica videochatul in momentul in care s-a decis sa-si incerce norocul in Capitala si sa se transforme in asistenta tv sau sa participe la diverse prezentari de moda.

loredana chivu

Denisa Macovei

Citește și...