Nu e banc! Câți lei a luat Andra Măruță pentru a-i cânta Simonei Halep pe Arena Națională. Vedeta Pro TV i-a lăsat pe organizatori fără cuvinte

Publicat: 20/07/2019 | 09:03

Arena Națională i-a primit pe fanii Simonei Halep, iar aceștia au sărbătorit-o așa cum se cuvine pe câștigătoarea la de Wimbledon. Simona Halep a avut bucuria de a avea alături și alte vedete ale showbizului autohton, iar printre ele s-a numărat și Andra. 

Bine plătită pentru fiecare apariție, Andra se bucură de notorietate în plan artistic. Fiecare concert al vedetei este o ”demonstrație de forță” la nivel muzical și nu numai, iar faptul că organizatorii o plătesc cu sume consistente este o recunoaștere a talentului său indiscutabil. Andi Moisescu, o altă vedetă Pro TV, a apărut pe scenă în postura de prezentator, iar frumoasa Andra a intonat Imnul de Stat al României.

Surpriza cea mare a constat în faptul că Andra nu a cerut niciun ban pentru a apărea pe Arena Națională, cântând gratis pentru Simona Halep și pentru toți cei prezenți la eveniment. Andra a avut doar câteva ore la dispoziție pentru a repeta imnul României, însă prestația sa – ca de fiecare dată – a fost remarcabilă. Mai mult, Andra a dorit să fie îmbrăcată tot în alb, la fel ca Simona, iar această ”pereche” a cucerit, așa cum era normal, publicul.

Citește și...