Nu e banc! Cum o poreclesc rapidistii pe sotia lui Moraru si cum a reactionat femeia cand a venit vorba de istoria clubului!

Publicat: 08/06/2015 | 21:30

Sotia patronului de la Rapid, o obisnuita a lojei din Giulesti, a gafat atunci cand a fost pusa fata in fata cu istoria clubului de sub Podul Grant. Astfel, acesta ar fi cerut ca un tablou in care se afla jucatorii legendarei Locomotiva sa fie dat jos.

Rapid nu a reusit sa salveze de la retrogradare, iar formatia din Giulesti a revenit in liga secunda. In aceste conditii, o parte a fanilor echipei de sub Podul Grant l-a contestat pe patronul Valerii Moraru. Acestia spus ca omul de afaceri basarabean a fost acuzat ca nu a investit cat trebuie pentru a salva echipa.

Valerii Moraru a preluat Rapidul in 2014
Valerii Moraru a preluat Rapidul in 2014

Furiosi, suporterii si-au indreptat atentia si catre sotia sefului, cea care este nelipsita din loja stadionului “Valentin Stanescu” la fiecare meci al Rapidului. “Faci doar ce iti spune nevasta-ta”, au strigat ultrasii la ultimul meci in Liga 1 al giulestenilor. Mai mult, unul dintre apropiatii clubului a povestit o intamplare foarte haioasa cu “prima doamna” din Giulesti.

Violeta Moraru este prezenta la fiecare meci pe care Rapidul il disputa pe teren propriu
Violeta Moraru este prezenta la fiecare meci pe care Rapidul il disputa pe teren propriu

Doamna, tabloul si Locomotiva

Astfel, la scurt timp dupa ce sotul ei a preluat clubul, Violeta Moraru a facut o gafa monumentala. Aflata la Pro Rapid, baza de pregatirea a echipei din cartierul Bucurestii Noi, aceasta a incercat sa-i prezinte unui apropiat cantonamentul. Ajunsa intr-o zona in care se aflau mai multe tablouri cu echipele emblematice care au scris istoria clubului, Violeta Moraru ar fi vazut o fotografie cu echipa din anii 50, atunci cand Rapidul s-a numit Locomotiva Bucuresti.

Fara sa cunoasca acest element, doamna Moraru a reactionat si si-a rugat sotul sa indeparteze tabloul. “Ce e asta Locomotiva, ce echipa e asta?”, ar fi intrebat femeia, interogatia ei avand parte de o repriza de ras infundat din partea celor prezenti, apoi explicatiile de rigoare.


Poreclita Stifler’s Mom

principala Violeta Moraru

Violeta Moraru s-a ales cu o porecla din partea celor de la club. Acesteia i se spune Stifler’s Mom, in viziunea oamenilor din club, sotia patronului din Giulesti semanand foarte bine din punct de vedere fizic cu Jennifer Coolidge, cea care a interpretat cunoscut rol din seria American Pie.

Ganea a sarit la gatul lui Moraru

Ionel Ganea, fostul antrenor al Rapidului, l-a atacat in termeni foarte duri pe Valerii Moraru, cel despre care a spus ca este vinovat pentru retrogradarea echipei. “Eu, din ce vad, Rapidul in momentul de fata e foarte dezorganizat si n-are nici o baza finanicara. Pe vremea mea era aceeasi poveste… ca baga bani, baga bani. Dar el baga apa si lua bani!”.

Violeta Moraru Valerii Moraru AC

In toamna anului trecut, CANCAN.ro a scris despre strategia noului actionat majoritar al clubului, cel care propunea unora dintre angajati sa fie platiti in echivalentul salariului lor in…apa plata sau mineral!

 

CITESTE SI:

Muncesti in Giulesti si apa primesti! Ce metode plata a gasit noul patron pentru angajati! Siman ar fi invidios

VIDEO Un actionar al clubului Rapid este implicat intr-un jaf dintr-o benzinarie! VEZI imagini de la comiterea faptei!

I.M
 

Citește și...