Nu si-a revenit nici acum din depresie! Crina Abrudan inca il asteapta pe Gabi Popescu sa se intoarca la ea!

Publicat: 02/12/2013 | 11:50

Despartirea de Gabi Popescu a afectat-o enorm, pe Crina Abrudan. Timpul a trecut, stirista pare sa-si mai fi revenit, insa durerea din sufletul ei este departe de a se fi vindecat. Inca asteapta ca fostul iubit sa se intoarca.

Mai tot timpul trista, Crina Abrudan a incercat sa se arate mai puternica decat suferinta care ii guverneaza sufletul, insa nu ii prea reuseste, eforturile sale in acest sens fiind sortite esecului.

Crina Abrudan

Desi au trecut cateva luni bune de la despartirea de Gabi Popescu, cel care i-a fost alaturi aproximativ patru ani, stirista este in continuare abatuta si… singura! Nu numai ca nu se gandeste sa isi refaca viata personala, ba, mai mult, inca sufera si tanjeste dupa Gabi Popescu.

Crina Abrudan a fost parasita de Gabi Popescu in vara
Crina Abrudan a fost parasita de Gabi Popescu in vara

Potrivit unor surse din anturajul ei, Crina inca nu si-a revenit din depresie si spera din tot sufletul ca fostul fotbalist sa se intoarca la ea si sa reia povestea de iubire. Numai ca, din pacate, acesta n-a dat nici un semn, pana acum, iar sansele de a se impaca parca se risipesc, pe zi ce trece. Zilele trecute, Crina a iesit la mall, singura, probabil pentru a-si rezolva treburi zilnice. Nu de alta, dar a stat cateva minute la banca.

Singura la mall, Crina a stat minute bune, in banca
Singura la mall, Crina a stat minute bune, in banca

Ulterior, s-a dus sa ia ceva de mancare si s-a retras spre parcare, acolo unde paparazzii CANCAN.ro au intervievat-o.

Crina a incercat sa se afieseze zambitoare, insa, in momentul in care a fost intrebata de iubire, s-a schimbat imediat la fata, afisand o mina trista si ingandurata: “Nu am nici un plan de Sarbatori. De obicei nu imi fac planuri de Sarbatori ca nu stiu programul si ma decid in ultimele zile. Nu i-am scris niciodata lui Mos Craciun, sa-mi aduca ce vrea el, cred ca stie el mai bine. Stie el mai bine de ce am eu nevoie”, ne-a declarat, Crina. Intrebata daca exista o persoana in viata ei, stirista a tacut imediat, iar dupa cateva secunde le-a replicat, paparazzilor:

Crina s-a schimbat la fata cand a fost intrebata daca are cu cine sa-si petreaca sarbatorile
Crina s-a schimbat la fata cand a fost intrebata daca are cu cine sa-si petreaca sarbatorile

“Sunteti prea curiosi, voi”. Ulterior, s-a urcat in masina si si-a continuat drumurile.

Despartirea de gabi Popescu, produsa la sfarsitul verii, a afectat-o enorm pe Crina, care s-a izolat complet, timp de cateva saptamani, la vremea respectiva. A lipsit de la serviciu, ingrijorandu-si toti prietenii si colegii, dup ace si-a desfiintat conturile de socializare si chat-ul telefonului mobil, fiind, practic, de negasit.

Dana Enache

Citește și...