Nu si-au mai vorbit de la nunta! Ionut Atodiresei e in continuare foc si para pe soacra lui. A fugit cu sotia din casa soacrei.

Publicat: 15/01/2014 | 01:05

In ring e o fiara, acasa trona sub papucul soacrei. Ionut Atodiresei, zis si Pitbull, a sfasiat definitiv relatia cu soacra care, chipurile, i-ar fi stricat nunta.

Atodiuresei s-a casatorit in octombrie
Atodiuresei s-a casatorit in octombrie

Nunta lui Ionut Atodiresei s-a lasat si cu o despartire definitiva… de soacra. Acuzata ca le-ar fi stricat nunta, soacra mica, Anda Ghita, si Ionut Atodiresei si-au strigat tot ce au avut pe suflet la doar cateva zile dupa petrecere. Motivul, soacra mica ar fi facut din nunta lui Ionut si a Oanei un circ. Desi locuiau sub acelasi acoperis de ani de zile, dupa nunta Ionut si Oana si-au facut bagajele si s-au mutat intr-un loc ferit de neamuri. Au ajuns in stadiul in care nu-si mai spun nici buna ziua.

Ionut Atodiresei

“Eu inca o astept, eu inca astept sa ne impacam si sa fie totul ok pt ca e copilul meu, e mai mult decat viata mea. Inca nu va vorbiti? Nu. Nici de sarbatori, un la multi ani, un sms. Nu! A fost ziua ta recent, nici macar de ziua ta nu ti-a trimis un mesaj de la multi ani? NU! Da… nu ma supar eu din asta… sunt altele de care m-am suparat si care au fost mult mai grave. Cu toate ca mananc rahat, da, m-a deranjat ca nu m-a sunat.”, s-a confesat Anda reporterilor emisiunii Cancan.ro de la Acasa tv.

Ionut Atodiresei

Dupa ce au locuit ani de zile in aceeasi casa, Anda considera ca a fost prea buna pentru ginerele ei.

“Aici a fost greseala ca din prea mare prietenie s-a dat in prosteala. La un momentdat poate va fi gasca care am fost, poate. Daca nu, ce sa fac. Banuiesc ca exista si orgolii la mijloc, nici tu dar nici ei nu vor sa faca un prim pas. Eu zic ca am incercat intr-un fel. Ei pot sa spuna ca poate si ei au incercat dar eu nu am simtit ca pana la urma trebuie sa simti la suflet, la inima. Eu in fata parintilor, am lasat eu de la mine, asa as dori sa faca si ei, insa…”, a mai marturisit soacra mica.

Dupa ce i-a plecat fiica de acasa, Anda crede ca tot Ionut e in mare parte vinovat de cele intamplate.

“Sa-i port pica lui Ionut? Nu! Il iubesti la fel de mult cum il iubeai inainte sau ii iubesti pe amandoi asa cum erau atunci cand locuiati impreuna? Eu nu l-am iubit pe Ionut, eu am tinut la el! Mi-a fost mila de el in momente critice, chiar foarte mila in momentele lui critice. Undeva am un pic de ciuda pe el pentru ca, zic eu, nu trebuia sa faca anumite lucruri. Poate… El o sa spuna ca poate eu nu trebuia dar iti spun cu siguranta, acolo, undeva… de ce e soacra soacra?”, a povestit Anda Ghita pentru emisiunea Cancan.ro.

Ionut Atodiresei

Soacra lui Atodiresei n-a fost impresionata nici de lacrimile varsate de ginerele ei intr-o emisiune tv.

“Chestia cu plansul pe mine nu ma impresioneaza. Numai oamenii slabi, prea sensibili, frustrati, plang. Pe mine nu m-a impresionat ca el a plans. El a fost privat de parinti, tatal lui a murit, mama lui a fost plecata in strainatate. E normal, fiecare are un moment in care plange, insa… hello! A fost vreun moment in care ai stors asa macar o lacrima dupa toate cele intamplate, de cand nu va mai vorbiti? Daca eu am plans? De ce? Nu eu am sa plang daca Doamne fereste patesc ei ceva.”

Ionut si Oana vor sa devina in curand si parinti. Cu sau fara bunici…

“Asta ramane la latitudinea lor. Daca doresc ca eu sa vad copilul, cu cea mai mare placere ii si ajut, toate cele. Daca ei nu doresc nici acum sa ma vada, nu stiu cum va fi pe viitor”, a mai punctate Anda Ghita.

Contactat de echipa cancan, Ionut nici n-a vrut sa auda de numele soacrei sale, cu atat mai putin sa-i
transmita ceva.

Marius Dan