CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vi-l prezintă astăzi pe unul dintre cei mai cool bancheri, Michal Szczurek, CEO ING România. Bărbatul care are pe mână banii a milioane de români îşi trăieşte viaţa la maximum, merge în vacanţe exotice şi este pasionat de ciclism, participând la o mulţime de competiţii. (VEZI ŞI: Secretele omului care conduce a doua cea mai mare bancă. Are un Harley Davidson, umblă cu skate-ul prin Bucureşti şi… La 44 de ani, turcul, devenit român cu acte în regulă, visează să traverseze America pe două roţi)

Szczurek a fost numit la conducerea ING la 1 septembrie 2012, fiind succesorul lui Mişu Negriţoiu, care deţinuse două mandate succesive de CEO. Bărbatul lucrează de aproape 20 de ani în bancă şi a avut un rol semnificativ în crearea celui mai mare fond de pensii din Polonia. Să nu credeţi, însă, că Michal Szczurek este workaholic, având în vedere ascensiunea în carieră şi funcţia în care a ajuns. Bancherul ştie cum să se distreze şi îşi trăieşte viaţa la intensitate maximă! Polonezul este un sportiv înnăscut şi are o pasiune aparte pentru alpinism şi ciclism. (CITEŞTE AICI: Am aflat culisele unei tranzacţii istorice, de 164 de milioane de euro. Cum s-au încoronat fraţii Dedeman ”împăraţi” în Cotroceni: ”Au spart banca!”)

De-a lungul timpului a participat la o mulţime de concursuri în toată lumea şi a făcut o impresie bună pe două roţi. Însă nu s-a oprit doar la asta. Atunci când nu se află pe bicicletă, şeful ING România urcă pe munte, alpinismul fiind un alt sport care îi place şi la care se pricepe, după cum se poate vedea şi din imaginile prezentate de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Michal Szczurek este pasionat de ciclism şi alpinism
Michal Szczurek este pasionat de ciclism şi alpinism

Michal Szczurek are pe pagina sa de Instagram o mulţime de fotografii făcute în vacanţele pe care le-a petrecut în diferite colţuri ale lumii şi pare că are o preferinţă pentru Asia. De altfel, el a venit în România din Thailanda, acolo unde a lucrat. Presa a scris că lui Michal i-a fost blocat cardul pe când se afla în Thailanda, pentru că textul de pe acesta era greu de citit de către persoanele vârstnice. Fratele mai mic al lui Szczurek a fost ministrul Finanţelor în Guvernul de la Varşovia. Cu siguranţă, şeful ING este unul din cei mai cool bancheri, iar imaginile vorbesc de la sine. (VEZI ŞI: Cei mai bogaţii copii ai României | Puştiul Mihnea a înnebunit toţi băieţii de bani gata din Bucureşti! Tsunami-ul de pe Beller: la 23 de ani conduce maşini de peste un milion de euro!)

 

Citeste despre:michal szczurek ing românia, banci romania


Share On Facebook