Nunta anului în lumea interlopă! Temutul ”Crocodilu” s-a însurat după gratii cu o angajată a penitenciarului Rahova

Publicat: 21/01/2019 | 09:16
Nunta anului în lumea interlopă! Temutul ”Crocodilu” s-a însurat după gratii cu o angajată a penitenciarului Rahova

Interlopul Bogdan Dumitrache, zis ”Crocodilu”, s-a însurat după gratii cu nimeni alta decât psiholoaga penitenicarului în care a fost încarcerat. 

Condamnat la șapte ani și jumătate în dosarul „Clanurilor”, interlopul ”Crocodilu” a fost încarcerat, inițial, la Penitenciarul Rahova. Acolo, potrivit unor surse apropiate interlopului, bărbatul ar fi cunoscut-o pe Veronica C., o fostă gimnastă care lucrează ca psiholog în cadrul penitenciarului.

Femeia l-ar fi consiliat pe Crocodilu până când a ajuns să se îndrăgostească de el, iar în timpul lungilor discuții pe care le-au avut, între ei s-a înfiripat o poveste de dragoste.

Nu a trecut mult și femeia și-ar fi asumat relația cu deținutul, iar în acest context chiar ar fi solicitat vizită intimă la acesta. Semn că relația dintre ei era una serioasă, Crocodilu a decis să facă și marele pas.

Acesta și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție, iar ea ar fi spus, imediat, un „Da!” hotărât. Ca urmare, Bogdan și Veronica au cerut să li se permită oficierea căsătoriei în Penitenciarul Jilava, unde este acum încarcerat Bogdan Dumitrache. Cununia a avut loc vineri, iar naș, spun sursele spynews.ro, a fost Radu Roșca, coleg de cameră al lui Crocodilu și recunoscut drept șef al Grupării Sportivilor, din care, de altfel, face parte și mirele.

Citește și...