O actriţă celebră a murit, în urma unui accident grav de maşină! Avea doar 28 de ani

Publicat: 11/01/2018 | 13:52

Actriţa Jessica Falkholt a încetat din viaţă, azi, pe patul de spital. Rudele ei şi medicii au decis să o decupleze de la aparatele care o ţineau în viaţă, după ce vedeta a intrat în comă, ca urmare a teribilului accident produs a doua zi după Crăciun. 

Actriţa australiană a fost rănită grav în accidentul care a avut loc pe o autostradă din Australia. Jessica Falkholt avea doar 28 de ani şi familia ei spera ca ea să se facă bine. Deşi a fost supusă unor intervenţii chirurgicale pe creier, care păreau să îi ofere şanse de supravieţuire, medicii nu au mai putut face nimic pentru frumoasa actriţă. Ca urmare a accidentului produs pe A14, întreaga ei familie a murit. Jessica se afla în maşină cu sora, mama şi tatăl ei. Aceştia şi-au pierdut viaţa în urma impactului, dar Jessica Falkholt a mai rezistat câteva săptămâni. 

„Am stat mereu alături de ea, la căpătâiul său. Am avut grijă să nu fie singură niciodată. Au fost şi mulţi prieteni care au trecut să o vadă pe Jessica”, a mărturisit o rudă, pentru Daily Mail. 

Tânăra actriţă era cunoscută mai ales pentru rolul său din show-ul australian „Home and Away”.

Citește și...