O adolescentă a aflat că a fost furată la naștere după ce a făcut un selfie! ”În acel moment, viața mea s-a terminat”

Autor:
Publicat: 30/10/2019 | 13:15
O adolescentă a aflat că a fost furată la naștere după ce a făcut un selfie! ”În acel moment, viața mea s-a terminat”

Miché Soloman, o tânără în vârstă de 22 de ani din Africa de Sud a aflat că a fost furată la naştere pe când avea doar trei zile, după ce a făcut un selfie cu o colegă de școală. 

În 2015, Miché Soloman  a auzit că a venit o nouă fată în şcoală şi seamănă foarte tare cu ea. În momentul în care cele două fete s-au întâlnit, în ciuda diferenţei de 3 ani, Miché a simţit imediat o conexiune între ele şi au devenit prietene, relatează gândul.info.

Atunci când fetele au facut poza împreună, prietenii au întrebat-o pe Miché dacă e sigură că nu e adoptată. La câteva săptămâni, Miché a avut un mare şoc când a aflat că a fost furată la naştere când avea doar trei zile: „Am rămas mască. În acel moment, viaţa mea s-a terminat”, a declarat fata.

Poliţia a arestat-o pe femeia care s-a dat drept mamă pentru Miché: „Am nevoie de ea. Vreau să o întreb de ce. Vreau să ştiu ce s-a întâmplat”, spunea adolescenta.

Se crede că mama fetei, înainte să fure copilul, a pierdut o sarcină şi a pretins în continuare că e însărcinată.

Femeia a fost găsită vinovată şi condamnată la 10 ani de închisoare.

Miché Soloman a mers la închisoare să afle motivul pentru care a furat-o când era mică, dar mama a avut un răspuns şocant, spunându-i că într-o zi o să afle de ce.