O altă vedetă s-a simțit foarte rău după ce a intrat în contact cu Adelina Pestrițu! 

Publicat: 02/09/2020 | 11:09
O altă vedetă s-a simțit foarte rău după ce a intrat în contact cu Adelina Pestrițu! 

După ce Adelina Pestrițu a anunțat că a contractat coronavirus, o altă vedetă a dezvăluit că s-a simțit foarte rău după ce a intrat în contact cu vedeta. 

Larisa Udilă, fostă concurentă la „Bravo, ai stil!”, le-a dezvăluit fanilor de pe Instagram că merge la un pictorial pentru afacerea Adelinei Pestrițu.

La scurt timp după ședința foto, Udilă a mărturisit că nu se simte bine și internauții au fost convinși că este vorba despre coronavirus, scrie Wowbiz

Larisa spune că nu are Covid-19

„Am lipsit de pe Instagram în această seară din cauza efectelor pe care le au antibioticele asupra corpului meu. M-am simțit extrem de rău. Înțeleg că sunteți îngrijorați, însă nu este vorba despre COVID. Vă povestesc mâine când mă trezesc care este situația”, a zis Larisa. 

Adelina Pestrițu a dezvăluit aseară, pe instastory, că este infectată cu COVID-19. Printre lacrimi, vedeta a povestit că a luat virusul de la o persoană care era infectată, dar a menționat faptul că ea nu a știut acest lucru.

„Dragii mei, nu aș fi vrut să fac acest story, dar vreau să știți de la mine. Așa cum le știți pe cele bune, vreau să le știți și pe cele rele. Vreau să știți prin ce trec în momentul de față. Din păcate, zilele trecute am intrat în contact cu un bolnav de COVID, iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust și fără miros”, a spus Adelina.

De asemenea, Pestrițu a menționat faptul că toată familia ei s-a testat pentru noul coronavirus, iar soțul său, Virgil, a primit rezultat negativ.