O artistă de la noi, apel îngrijorător: “Acest om care a dormit în ploaie, pe placa de la intrarea unei scări de bloc…”

Publicat: 01/12/2017 | 15:13

O cântăreaţă a fost profund marcată de o imagine tristă pe care a trăit-o recent. Dorind să tragă un semnal de alarmă, vedeta a făcut publică fotografia, care a stârnit o mulţime de reacţii. Unii dintre internauţi au felicitat-o pe artistă pentru gestul său.

Viorela Filip, o solistă de muzică uşoară, a făcut apel la cei care conduc ţara şi i-a îndemnat să construiască spitale şi aziluri pentru oamenii nevoiaşi, cu alte cuvinte să-şi respecte promisiunile făcute în campaniile electorale. Toate astea după ce în urmă cu o zi a trecut pe lângă un bloc la intrarea căruia dormea un om. El s-a adăpostit acolo de ploaia şi frigul de afară care a pus stăpânire pe România.

„Lăsaţi părculeţele şi machetele cu cazinoul de la Constanţa (mai bine l-aţi repara!) şi ocupaţi-vă de construit spitale, aziluri civilizate, lucruri necesare! Uitaţi-vă la acest om care a dormit în ploaie, pe placa de la intrarea unei scări de bloc! Vi se pare normal aşa ceva? Mie, nu.”, a scris vedeta pe pagina ei de Facebook.

Imaginea dramatică i-a impresionat pe internauţi care au distribuit-o de mai multe ori. Unii dintre ei şi-au spus şi părerea.

Nu există absolut deloc protecţie socială în România. Este foarte trist ce se întâmplă. Banii europeni dispar într-o secundă, nimeni nu face nimic în acestă ţară.„, „Nu putem să fim indiferenţi… şi el este om!„, ” Bravo, Viorela, cât mai mulţi trebuie să semnalăm aceste cazuri, poate guvernanţii şi parlamentarii vor înţelege că trebuie să îşi îndeplinească promisiunile pentru o viaţă mai bună pentru toţi, să mai renunţe la avantajele pe care şi le cresc an de an!” sunt trei dintre comentariile strânse de poza făcută publică de Violeta Filip.

Citește și...