O avere lăsată pe un peron al unei gări din Bacău. Ce a putut să uite un bărbat

Publicat: 08/11/2018 | 20:07

O avere lăsată pe un peron al unei gări din Bacău. Există o vorbă din popor  – ”Uiți de la mână până la gură”. Zicala i se potrivește de minune unui bărbat care dorea să ajungă la o fermă din Ungaria, acolo unde lucrează de mai multă vreme. Călătorul venea dinspre Bacău și se îndrepta către Arad, pentru a trece granița. 

Conform site-ului stirileprotv.ro, bărbatul trebuia să schimbe trenurile și… a uitat bagajul pe peronul gării din Pașcani. Nimic deosebit până acum, se poate spune, astfel de cazuri sunt dese, iar obiectele sunt descoperite de oameni mai mult sau mai puțin binevoitori. Când polițiștii au descoperit geanta uitată de bărbat, surpriza lor a fost foarte mare. Printre lucrurile aflate în geantă, ei au găsit nu mai puțin de 11.300 de lei, echivalentul lor în forinți.

În geantă se afla, din fericire, și un telefon mobil, astfel că polițiștii au putut contacta rudele bărbatului. Astfel, totul s-a terminat cu bine pentru uitucul păgubaș.

CITEȘTE ȘI: GEANTĂ CU 16.000 DE EURO, UITATĂ ÎNTR-UN RESTAURANT! PROPRIETARA A DECIS SĂ NU ANUNŢE POLIŢIA. CE A URMAT APOI E HALUCINANT

 

Citește și...