O cântăreaţă cunoscută de la noi, la un pas de moarte: „Am o malformaţie la rinichi…”

Publicat: 12/01/2018 | 18:41

Una dintre cele mai apreciate şi mai îndrăgite interprete de muzică populară a trăit până la 39 de ani atât de multe, încât dacă ar aşterne pe foaie tot, ar putea scrie un roman. Problemele de sănătate au făcut-o să fie la un pas de moarte şi, din nefericire, ea nu şi-a cunoscut niciodată tatăl biologic. Iar în cadrul interviului, vedeta a dezvăluit motivele pentru care nu şi-a cunoscut niciodată tatăl natural.

Emilia Ghinescu are trei copii. În luna martie, fiul ei cel mare împlineşte 20 de ani, iar artista face 40 de ani în septembrie. Faţă în faţă cu Anda Adam, vedeta s-a destăuinuit atât despre viaţa privată, cât şi despre cea publică.

„În momentul în care ajung la scenă, îmi pun faţa aceea cu zâmbet, iar când urc, uit de probleme. Atunci când ajung acasă, sunt un om obişnuit, mama pentru copiii mei, soţie pentru soţul meu, fac treabă, găteasc. (…). Andrei are 20 de ani. L-am făcut devreme – am ştiut să avem o relaţie mai apropiată. (…). Între Erika şi Andrei este o diferenţă de opt ani, iar între Anastasia şi Andrei 18 ani”, a povestit artista de muzică populară în cadrul emisiunii „Acces Direct”.

În vârstă de 39 de ani, cântăreaţa nu şi-a cunoscut niciodată tatăl, dar, de-a lungul timpului, ei au fost în aceeaşi încăpere. Bărbatul ştia cine e fiica sa, dar Emilia Ghinescu nu ştia că lângă ea se află tatăl bioologic.

„Noi am fost generaţia bătută. Tata ne bătea cu ce nimerea şi nu aveam voie să facem anumite lucruri. Eu sunt din a doua căsătorie a mamei mele, însă mereu am întrebat-o pe mama de tata.  (…). Sora mea e mai mica decât mine cu un an. Eu sunt cea din stânga, iar ea e în dreapta. (…). Asta e singura poză pe care o am cu tata. Eu nu l-am cunoscut niciodată pe tata – el nu a vrut să aibă o relaţie cu mine, iar eu nu am insistat. În viaţă, am stat unul lângă celălalt – el ştia cine sunt, dar eu, nu. (…). El şi-a asumat calitatea şi obligaţiile de părinte până când, tatăl Ghinescu Cred că aveam vreo 12-13 ani când am aflat că nu eram fata lui tata. (…). Târziu am aflat că mai am doi fraţi şi o soră. Detest prostia – de foarte multe ori te loveşti de ea, e ca un zid, nu ai cum să treci de ea şi minciuna – mi se pare că mă consideri proastă dacă mă minţi”, a declarat Emilia Ghinescu în cadrul aceleiaşi emisiuni.

Vedeta şi cel de-al doilea partener nu sunt căsătoriţi. Cei doi au o fetiţă împreună: pe Anastasia.

„Îi spun soţul meu, desi, nu e soţul meu în acte. (…). Nu actele ţin doi oameni. (…). Am o malformaţie la rinichi (aveam vreo 17 ani). Doctoriţa mi-a zis la vremea respectivă că nu o să am copii, maximum unul. (…). Mi s-a părut o . Eram însărcinată cu Erika – a fost un dar de la Dumnezeu. (…). Toţi copiii mei sunt programaţi, ei s-au născut în martie. (…). I-am zis soţului meu: «eu în luna aprilie îmi scot steriletul, aşa că ai la dispoziţie aprilie, mai, iunie şi iulie la dispoziţie ca să rămân însărcinată». Şi, exact în iulie, aşa cum s-a întâmplat cu Erika şi Andrei”, a mai spus Emilia Gunescu.

Citește și...