O cântăreaţă de la noi, asaltată cu o propunere indecentă: 150.000 de euro pentru a întreţine relaţii cu propriul ei tată

Publicat: 19/01/2018 | 15:33

Yamira a avut parte de şocul vieţii ei! Artistei i s-a propus să întreţină relaţii intime cu propriul ei tată, contra sumei de 150.000 de euro. Bruneta a povestit totul despre această întâmplare ciudată. Vedeta a mărturisit că totul a început atunci când a fost contactată de un bărbat care i-a spus că vrea să-i ofere un rol într-o telenovelă.

Mai mult, bărbatul i-a spus Iamirei că a ales-o dintre mai multe opţiuni, dar că şi-o doreşte doar pe ea. Acesta i-a spus că în telenovelă se îndrăgosteşte de tatăl ei şi că trebuie să întreţină relaţii incestuoase cu acesta, dar mai şocant este că i-a propus să facă asta şi în viaţa reală.

„Am fost sunată duminică seară de un aşa zis regizor să îmi propună un rol  într-o telenovelă românească Blestemul tatălui. Mi-a explicat că DUBAI TV se va deschide şi în România şi au nevoie de o actriţă în rol principal.  L-am lăsat să vorbească. M-a rugat să adaug pe facebook sponsorul Jack Gabriel Gerando. Am zis ok, hai să vedem despre ce e vorba. Era ciudat, de obicei te cheamă să dai o probă, nicidecum pe facebook. Bun… îl adaug pe dl Jack Gabriel Gerando în lista de prieteni şi încep discuţiile. M-am prins  din prima că ceva e dubios şi am zis hai să văd până unde duce glumă. A durat conversaţia până în această seară, nici nu şi-a dat seamă că m-am prins din prima şi am lăsat lucrurile să curgă. Am vrut să văd ce nebuni există în lumea asta. Cu atât mai mult cu cât îmi cerea acest rol să îl aplic în viaţă reală, cu alte cuvinte să mă îndrăgostesc, să îl iubesc şi sa… cu tatăl meu. Am zis WTF! Unii sunt pedofili, dar pe cei doi în ce categorie îi bag??? OMG! Pentru că nu prea răspundeam, sau de fapt nu ăspundeam ce vor ei, m-a sunat de urgenţă regizorul, aşa zisul dl. Pavel. A încercat să îmi spună că Jack are foarte mulţi bani, este fiul unui preşedinte tunisian ce a fost asasinat şi el şi nevastă şi iubia lui Jack (să va spun că nu a murit niciun preşedinte  asasinat tunisian), că e mai low profile, că e băiat bun, că a semnat contract pentru mine cu cei de la Dubai (foarte ciudat), că la semnarea contractului primesc 150 mii de euro, că o viaţă avem, că el e de fapt Omar Borkan al Gală (idiotu mi-a zis acum de unde a luat pozele şi identitatea) şi tot asa…. Eu am încercat pe cât posibil să păr o faţă interesată la  telefon că să văd până unde poate duce. De asemenea pe pagină lui Jack Gabriel Gerardo este o postare în urmă cu un an cum că se ţinea casting pentru acest film. Şi zic: Doamne câte feţe au primit această invitaţie???? Sunt foarte bine pregătiţi, dar cum sunt o persoană cu un mare simţ de observaţie şi extrem de multe lucruri erau contradictorii mi-am dat seamă de la început. Dar, alte feţe au căzut în plasă asta??”, a declarat Yamira. 

Citește și...