O cântăreaţă de la noi s-a retras din lumina reflectoarelor de teamă că ar putea sfârşi ca Denisa Răducu! Legătura dintre cele două artiste cunoscute

Publicat: 06/02/2018 | 08:26

Sfârşitul nemilos de care a avut parte artista cu chip de înger i-a îngrozit pe mulţi artişti din România, iar cea care a fost considerată mult timp rivala Denisei Răducu a luat o hotărâre radicală în legătură cu showbiz-ul mioritic. Tânăra cântăreaţă s-a retras din lumina reflectoarelor, pentru că nu vrea să se îmbolnăvească şi să rişte să ducă un război cu vreo boală mortală.

Diana Udrea este o brunetă focoasă şi talentată, care a fost lansată în lumea muzicii de petrecere de primul impresar al Denisei Răducu: Florin Peşte. Ea s-a născut în Drăgăşani, în apropiere de localitatea în care a copilărit Denisa, şi mult timp ea a fost considerată de unii dintre artişti adevărata rivală a cântăreţei, care a pierdut lupta cu temutul cancer în urmă cu aproape şapte luni. Denisa Răducu a fost diagnosticată cu nemilosul cancer în primăvara anului trecut.

Potrivit unor surse, Diana Udrea ar fi trebuit să încingă atmosfera la nunta Denisei Răducu. Şi asta pentru că cele două vedete ar fi discutat despre acest subiect, pentru că erau prietene, în realitate, deşi, alţii le vedeau rivale. Mai mult, Denisa îşi dorea ca bruneta focoasă să se canalizeze mai mult pe carieră, pentru că este talentată. 

Îngrozită de ceea ce a păţit prietena ei, Diana Udrea a decis să se retragă din lumea showbiz-ului. Şi, ca să îşi câştige existenţa, ea şi-a canalizat atenţia spre o altă pasiune pe care o are: make-up-ul. Astfel, ea şi-a deschis un salon de înfrumuseţare la Drăgăşani. Frumoasa artistă s-a căsătorit în vara anului trecut, iar în ziua nunţii, ea şi soţul ei au strălucit.

Vă reamintim că Denisa Răducu a murit pe 23 iulie 2017, după ce s-a luptat cu o boală nemiloasă: cancer.

Citește și...