O femeie cu cancer terminal a câştigat 1,5 milioane de dolari la Loto! Ce va face cu banii

Publicat: 25/11/2017 | 14:25
O femeie cu cancer terminal a câştigat 1,5 milioane de dolari la Loto! Ce va face cu banii

O femeie din Canada care suferă de cancer la sân, în stadiul al IV-lea, a câştigat 1,5 milioane de dolari canadieni la loto. Înainte să câştige, ea a încercat să strângă donaţii pentru tratament, bani pe care a promis acum că îi va dona la rândul ei unui alt pacient bolnav de cancer.

Diane Bishop are o poveste de viaţă impresionantă! Este mama a doi băieţi şi suferă de cancer terminal, dar asta nu a doborât-o. În mod ironic, norocul a venit peste ea tocmai acum. Femeia a câştigat premiu cel mare la Loto şi vrea să investească toată suma în sănătatea ei. 

„Aceşti bani nu sunt pentru achiziţionarea unei noi case sau pentru vacanţe. Aceşti bani sunt pentru supravieţuire şi pentru traiul copiilor mei”, a declarat femeia pentru CBC.

De asemenea, Diane Bishop îşi doreşte să plătească ipotecile caselor fiilor săi, dar intenţionează şi să călătorească pentru a fi parte din diferite studii clinice pentru un nou tratament de cancer. Ea a fost diagnosticată cu cancer la sân în aprilie 2016, şi, deşi a terminat tratamentul cu chimioterapie, cancerul a revenit şi s-a răspândit la plămâni şi la şold.

„Sunt în stadiul al IV-lea, dar nu renunţ. O să lupt alături de fii mei”, a spus ea.

Citește și...