O fostă membră a trupei ASIA este însărcinată! Surpriză: cine e tatăl copilului

Publicat: 02/04/2019 | 08:40

Ianna Novac, fostă membră a trupei ASIA, și-a arătat burtica de grăvidă în cadrul unui eveniment monden. Frumoasa blondă este căsătorită cu profesorul ei de canto. 

Ianna și soțul ei, tenorul Octavian Dobrotă, sunt în culmea fericirii după ce au aflat că cel de al doilea copil al cuplului urmează să vină pe lume peste șase luni.

Solista a vrut să țină secretă sarcina, însă a fost dată de gol la ultimul eveniment monden la care a participat, burtica fiind deja vizibilă.

Într-un final, Ianna a recunoscut că va fi din nou mămică. Ianna Novac si tenorul Octavian Dobrotă mai au împreuna o fetiţă, pe Erika Maria, în vârstă de cinci ani. Cuplul speră ca următorul copil să fie un băieţel.

Frumoasa basarabeancă, fosta componentă a trupei ASIA, a facut o pasiune nebună pentru Octavian Dobrotă, profesorul ei de canto de la Liceul Dinu Lipatti, pe când avea doar 18 ani. În 2004, cei doi s-au căsătorit, iar în 2013 a venit pe lume fetiţa lor, Erika Maria.

De asemenea, Octavian Dobrotă este component al trupei Distinto, alaturi de Marius Olteanu ( tenor) şi Mihai Radu (bas). Ianna Novac a cântat în trupa A.S.I.A în 2005 şi 2006, înlocuind-o pe Irina Nicolae. Formaţia a fost înfiinţată în 1999 şi s-a desfiinţat în 2006. Sorana, Anca Sârbu, Alina Crişan, , Anca Neacşu, Irina Nicolae, Anemona Niculescu şi Alexandra Potora au fpcut şi ele parte din istoria trupei, scrie click.ro.

Citește și...