O mai stii pe Fefe din „Inima de tigan”? Uite cat de sexy este in costum de baie si cat de mult s-a schimbat!

Publicat: 07/09/2015 | 12:09
O mai stii pe Fefe din „Inima de tigan”? Uite cat de sexy este in costum de baie si cat de mult s-a schimbat!

Adina Galupa a interpretat unul dintre cele mai interesante personaje in "Inima de tigan", devenind in scurt timp iubita de publicul larg. In ultimii ani, "Fefe" s-a transformat radical. A slabit foarte mult si este extrem de sexy.

In telenovela „Inima de tigan”, actrita a dat viata personajului „Fefe” Dumbrava, o tanara studenta la jurnalism si sora mai mica a Irinei.

adina galupa

Fefe era rebela familiei si o nonconformista declarata, care nu putea suporta severitatea tatalui ei si facea tot ce putea pentru a sfida pe toata lumea.

adina galupa

In prezent, Adina Galupa are o silueta demna de admirat. Multele ore petrecute in sala de sport si o alimentatie sanatoasa si-au spus cuvantul, iar dintr-o adolescenta plinuta, Adina s-a transformat intr-o tanara extrem de sexy.

adina galupa

Dovada sta in imaginile cu aceasta in costum de baie. Adina Galupa si-a surprins fanii cu imaginile realizate la malul marii. Intr-un costum de baie minuscul, actrita a facut senzatie pe plaja.

Citeste si

Il mai stiti pe Sile Nemaipomenitu din „Inima de tigan”? Cum s-a schimbat viata lui in ultimii opt ani!

O mai ţii minte pe inocenta Miruna din “Inimă de ţigan”!? În ce bomba-sexy s-a transformat acum, la 18 ani!

adina galupa

A vrut sa se faca gropar

Rebela, nonconformista si mereu plina de viata, ea a dat viata unor personaje care mai de care mai colorate, care au atras mereu atentia publicului.Adina s-a nascut la Bucuresti, iar in copilarie si-a dorit sa devina gropar deoarece i se parea o meserie foarte interesanta de vreme ce groparul era ultima persoana care vede persoana decedata.

L.L

Citește și...